USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

SİVAS CHP Kılıçdaroğlu´na Destek verdi ?KILIÇDAROĞLU İLE MÜCADELEYE DEVAM DİYORUZ?

SİVAS CHP Kılıçdaroğlu´na Destek verdi ?KILIÇDAROĞLU İLE MÜCADELEYE DEVAM DİYORUZ?

SİVAS CHP Kılıçdaroğlu´na  Destek verdi  ?KILIÇDAROĞLU İLE MÜCADELEYE DEVAM DİYORUZ?
07-07-2018 07:57
Google News

Gökhan KARA /

CHP İl Yönetimi, seçim sonrası CHP´de başlayan parti içi kurultay tartışmalarına ilişkin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´na destek açıklamasında bulundu.

CHP İl Başkanı Yılmaz Coşkun, dün parti binasında basın açıklaması düzenleyerek İktidarın baskın bir yerel seçimine karşı iç mücadeleyi bırakıp olanca gücümüzle Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´nun öncülüğünde tüm örgütlerimiz yerel seçimlere hazırlanmalıdır. Biz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile mücadeleye devam diyoruz? dedi.

?PARTİ KÜLTÜRÜ İLE BAĞDAŞMIYOR?

Coşkun, ?Seçim çalışmaları, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce ve CHP örgütleri tarafından fedakarca yürütülmüştür. Bu durumu başarısızlık olarak göstermek ve Genel Başkanımızı tartışmaya açmak, kamuoyu önünde partimizi tartışmaya açmak demektir. Birbirimize en çok kenetlenmemiz gereken şu süreçte bu tartışmaları yaratmak, üstelik imza toplayıp olağanüstü kurultayı toplamaya çalışmak ne yazık ki parti kültürü ve sorumluluğuyla bağdaşmamaktadır? diye konuştu.

?SAĞDUYULU OLMALIYIZ?

Parti içinde kırılganlıklara, ayrışmalara, duygusal kopmalara neden olacak tutum ve davranışlardan kaçınılması gerektiğini vurgulayan Coşkun, ?Cumhuriyet Halk Partisi olarak önce ülkemize, sonra partimize karşı sorumluluğumuz bulunmaktadır. Bugün yapılması gereken sağduyulu bir şekilde davranmaktır. Her sorumluluk sahibi partilinin yapması gereken parti içi iktidar mücadelesini bir kenara bırakıp saray rejimi karşısında muhalefet bloğunu bir arada tutan, partimizi kamuoyunda tartıştırmadan yerel seçimlere taşıyacak bir olgunluk içinde davranmaktır? şeklinde konuştu.

?YARAR DEĞİL ZARAR VERİR?

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Coşkun,  ?Gün beraberlik günüdür. Bu süreçte toplanılması talep edilen kurultay partimize yarar değil zarar verecektir. İktidarın baskın bir yerel seçimine karşı iç mücadeleyi bırakıp olanca gücümüzle Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´nun öncülüğünde tüm örgütlerimiz yerel seçimlere hazırlanmalıdır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile mücadeleye devam diyoruz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü