USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

"SİVAS DEVAM DEMELİ" - video

"SİVAS DEVAM DEMELİ" - video

05-03-2019 07:59
Google News

Yerel seçimler öncesinde dün şehrimize gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, hükümetin her zaman Sivas´ın yanında olduğunu belirterek, ?Hem adalet yatırımları hem de diğer yatırımları yerinde görmek, bu konuda şehrimizin ihtiyaçları nelerse bunları bizzat takip etmek üzere Sivas´tayız. 31 Martta Sivas devam demeli. Veda yok, yarış var? dedi.

Hayrullah AĞKAŞ

İlimize gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, hükümetin ulaşımda, sağlıkta, adalet ve üniversite yatırımlarında Sivas´a önemli destekleri olduğunu belirterek, ?Bizlerde hem adalet yatırımları hem de diğer yatırımları yerinde görmek, bu konuda şehrimizin ihtiyaçları nelerse bunları bizzat takip etmek üzere Sivas´tayız. 31 Martta Sivas devam demelidir? dedi.

Seçim öncesinde temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Vali Salih Ayhan´ı ziyaret etti. Şeref Defterini imzalayan Bakan Gül, ?Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ın hükümet yatırımları itibariyle eğitimde, ulaşımda, adalet yatırımlarında, sağlık yatırımlarında üniversite huşularında Sivas´a çok büyük destekleri olmuştur? dedi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu ve Milletvekili İsmet Yılmaz´ın öncülüğünde hükümetin her zaman Sivas´ın yanında olduğunu ve bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğini belirten Bakan Gül ?Bu bizim için bir borçtur. Hükümetimiz yerel yönetimlerimiz her yönüyle Sivas´a hizmet etmekten büyük bir bahtiyarlık duymaktadır. İnşallah bizlerde hem adalet yatırımları hem de diğer yatırımları yerinde görmek, bu konuda şehrimizin ihtiyaçları nelerse bunları bizzat takip etmek üzere Sivas´ımızdayız? ifadelerini kullandı.

?MİLLİ MÜCADELENİN

ÖNSÖZÜ SİVAS´TIR?

Sivas´ta olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Bakan Abdülhamit Gül, ?Sivas, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün milli mücadeleyi başlattığı, meşalesini yaktığı kutsal bir şehirdir. Sivas, milli mücadelenin önsözdür. Türk milletinin her mensubu da Sivas´taki bu kongre ile başlayan milli mücadele ile gurur duymuştur. Çünkü bu millet bu coğrafyada hiçbir zaman esaret altına girmemiştir ve kıyamete kadar da girmeyeceğini bağımsız kalacağını Sivas´ta yeniden hatırlatmış, bütün dosta düşmana bunu ezberletmiştir. Sivas´ta bu ruhu görmek, bu ruhu yaşamak bizim için de bir iftihar vesilesi, büyük bir şereftir? diye konuştu.

31 Mart´ta yapılacak yerel seçimlere de değinen Bakan Abdülhamit Gül, ?Yerel seçimlerin tüm Sivas´ımızın için birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Türkiye´nin neresinde olursa olsun, dünyanın neresinde olursa olsun, Sivas´ın insanı yiğit, mert ve vatanı milleti için her zaman büyük bir gayret içerisinde olmuştur. Sivas´ımız için önümüzdeki yılların geçmiş yıllardan daha iyi olmasını temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

Haftanın ilk gününde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül´ü ilimizde ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirten Vali Salih Ayhan ise ?Bakanımızın Sivas´a ilgisini biliyoruz. Sanayi Mektebi Müzesi ve Açık Cezaevinin tahsis edilmesinde, yer değişikliğinde çok büyük katkıları oldu. Bundan dolayı da ayrıca şükranlarımızı arz ediyoruz. İnşallah bugünkü ziyareti ile bize ayrıca güç ve kuvvet verecektir ve bizi müjdeleri ile bizi mutlu edecektir? diye konuştu.

?VEDA YOK

  YARIŞ VAR?

Bakan Abdülhamit Gül ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkanı Sami Aydın´ı ziyaret etti. Burada konuşan Bakan Gül, ?Bizim anlayışımızda bir veda olmaz, bir bayrak yarışı vardır. Bu bayrak yarışını da Hilmi Bilgin Beye Sivaslı hemşerilerimizin teveccühü ile hizmete devam diyeceğiz? dedi.

Bu memleketin taşına toprağına hizmet etmenin önemine vurgu yapan Bakan Gül, ?10 yıl boyunca mevcut Başkanımız gece gündüz çalıştı. Elbette yine Sivas´a hizmet etmeye devam edecek. Ben bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanımıza ve daha da önemlisi bu hizmetlerin yapılmasına vesile olan Sivaslı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Önümüzde bir yerel seçim var. Ben parti ayrımı falan yapmaksızın bütün hemşerilerimizin desteğiyle bu hizmetlerin artarak devam etmesine temenni ediyorum? şeklinde konuştu.

?31 MART´TA BAYRAĞI

DEVREDECEĞİZ?

Belediye Başkanı Sami Aydın ise ?10 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere sizlerin de destekleriyle şehrimizin birçok problemini çözmeyi Rabbim bizlere nasip etti. İnşallah 31 Mart´ta bir bayrak devri olacak. İnanıyorum ki bayrağı Hilmi Beye devredeceğiz ve Hilmi Belde bu bayrağı daha yukarıya taşıyacaktır. Siz aynı zamanda Yerel Yönetimler Başkanlığı da yaptınız. Dolayısıyla Belediyelerin yaptıklarına da vakıfsınız. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de gerek ilimize gerekse ülkemize daha iyi hizmetlerde bulunmayı Allah bizlere nasip eder? ifadelerini kullandı.

MEDRESELERİ GEZDİ

Adalet Bakanı Gül, Belediye ziyaretinin ardından kent meydanındaki tarihi Buruciye Medresesi ile Şifaiye Medresesi´ni gezdi. Sivas Kongresi´nin yapıldığı Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi´ni de gezen Bakan Gül, yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Adliye´yi ziyaret eden bakan Gül´ü Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ile Anayasa Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya karşıladı. Bakan Gül, burada Adliyenin sorunları ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
01.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü