USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Sivas'ı Hedefe Ulaştıracağız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından düzenlenen il danışma meclisi toplantısına katıldı. Sivas’ı Türkiye Yüzyılı’nın merkez şehirlerinden biri haline getireceklerini söyleyen Bakan Işıkhan, “Yereldeki kalkınma gücümüzü geneldeki çalışmalarımızla destekleyip Sivaslı vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri birlikte gerçekleştireceğiz. Bu noktada Bakanlık olarak istihdam odaklı yeni projeler

Sivas'ı Hedefe Ulaştıracağız
11-08-2024 10:58
SİVAS
Google News

Sultan ÖZKARAMAN

AK Parti İl Başkanlığı tarafından il danışma meclisi toplantısına düzenlendi. . Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Bakan Işıkhan’ın yanı sıra AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas milletvekilleri Rukiye Toy, Hakan Aksu ve partililer katıldı. Burada konuşan Bakan Işıkhan, “ Sivas, mevzu ülkemizin bekası olduğunda; gerekeni yapmaktan çekinmeyen tarihi kadim, kültürü kadim, vatanseverliği kadim olan bir şehrimizdir. Geçmişten bugüne her daim; ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin sembol şehirlerinden birisi olmuştur. Ecdadımız Selçuklu’dan Osmanlı’dan beri bu topraklar, nice mücadeleler nice zaferler görmüştür. Sivas; milli mücadelenin de temellerinin atıldığı şehirlerimizden birisidir. Biz buraya boş yere; ‘Yiğidolar şehri” demiyoruz. Burası yiğidin harman olduğu  yerdir. Bu şehir; rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu gibi,  aziz insanları yetiştirmiştir.  Allah hepsine rahmet eylesin. Türkiye Yüzyılı hedeflerimize yürürken de Sivas’tan yine aynı milli duruşu göreceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

SİVAS MERKEZ ŞEHİRLERDEN OLACAK

Türkiye’nin geleceğine yönelen; iç ve dış tehditler  karşısında; başta ekonomi, çalışma hayatı ve kalkınma hamleleri olmak  üzere hemen her alanda büyümeye gelişmeye devam edeceklerini vurgulayan Bakan Işıkhan, “ Bakanlık olarak daha fazla istihdam, daha nitelikli işgücü ve daha sağlıklı bir  çalışma hayatı için sizlerin de desteğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Yediden yetmişe her bir vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Mevcut sorunlarımızı kararlılıkla ve birlikte çözecek, her kilometrede vites yükseltmeye devam edeceğiz. Sürekli ilerleme ve sürekli yenilenme anlayışı AK Parti’nin en büyük özelliğidir. Bunu unutmamalıyız. Sivaslı kardeşlerimin bu noktadaki samimiyetine ve çalışma azmine güveniyorum.” diye konuştu.

SİVAS HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALACAK

Sivas’ı Türkiye Yüzyılı’nın merkez şehirlerinden biri haline getireceklerini ifade eden Bakan Işıkhan, Yereldeki kalkınma gücümüzü geneldeki çalışmalarımızla destekleyip Sivaslı  vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri birlikte gerçekleştireceğiz. Bu noktada bakanlık olarak istihdam odaklı yeni projelerimize Sivas’tan daha fazla katılım ve destek bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü