USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ın Köylerine Yatırım Devam Edecek

Kaymakam Abdullah Sarı Başkanlığında Birlik Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı. Toplantıda 2025 yılı Faaliyet Raporu ve KÖYDES yatırımları ile ilgili görüş ve öneriler dinlendi.

Sivas'ın Köylerine Yatırım Devam Edecek
22-09-2024 10:50
SİVAS
Google News

Hakan KALELİ

Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Gürün Kaymakamlığı Konferans Salonunda Kaymakam Abdullah Sarı başkanlığında; KHGB Müdürü Kahraman Gürlek, İlçe Özel İdare Müdür Vekili Hasan Kubilay Aydoğar, İl Genel Meclisi Üyeleri Aytekin Gölpınar, Yüksel Tatar ile köy muhtarlarının katımıyla gerçekleşti. Toplantıda 2025 yılı Faaliyet Raporu ve KÖYDES yatırımları ile ilgili görüş ve öneriler dinlendi.

Toplantıda konuşan Kaymakam Abdullah Sarı ‘’Köylerimizdeki eksikleri yerinde tespit edip, tespit edilen eksiklikleri ise giderme noktasında üzerimize düşeni yapıp vatandaşlara hizmetlerin en güzellerini ulaştırmaya çalışıyoruz. 2024 yılı içerisinde ciddi projeler hayata geçirildi, bu kapsamda köylerimiz genelinde içme suyu ile yol çalışmaları yapıldı. 2025 yılı içerisinde de köylerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında gerekli çalışmalar yapılacaktır, toplantıya katılan herkese teşekkür ederim, sorunların giderilmesi için gerekenlerin yapılmasının takipçisi olacağız" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü