USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Sivas'ın Sevilen muhtarı Bu Kez Gönüllere Dokundu

Sivas’ın çalışkan muhtarı İsmet Yıldırım mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olarak gönüllerine dokunuyor. Pazarcılar Odası ile işbirliği yapan Yıldırım, sebze ve meyve yardımı yapılmasına vesile oldu.

Sivas'ın Sevilen muhtarı Bu Kez Gönüllere Dokundu
16-10-2024 10:04
SİVAS
Google News

SULTAN ÖZKARAMAN

Tuzlugöl Mahallesi muhtarı İsmet Yıldırım; azmi, çalışkanlığı ve mahallesine sahip çıkmasıyla örnek çalışmalara imza atıyor. Mahallesindeki ihtiyaç sahipleri, yalnız yaşayan insanları ve engelli bakımı üstlenen aileleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan muhtar Yıldırım, son olarak Pazarcılar Odası ile birlikte örnek bir çalışmaya imza attı.

Tuzlugöl Mahallesi muhtarı İsmet Yıldırım, Pazarcılar Odası Başkanı Halil Şahin ile irtibata geçerek pazarcı esnafından sağladığı sebze ve meyveleri mahalle muhtarlığı önünde poşetlere hazırlayarak ihtiyaçlı ailelere ücretsiz dağıttı.

DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK

Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Halil Şahin, pazarcı esnafının her zaman vatandaşın yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini ifade ederek, “Tuzlugöl Mahallesi muhtarımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde ihtiyaçlı ailelerimizi tespit ettik. Esnaflarımızın da destekleriyle sağlamış olduğumuz meyve sebzeleri poşetleyerek yaşlı ve ihtiyaçlı alilerimize ücretsiz olarak verdik. İnşallah pazarcı esnafı olarak bu yardımlaşmalarımızı diğer mahallelerimiz de de muhtarlıklarla irtibata geçerek devam ettireceğiz.” dedi.

ÖRNEK BİR PROJE OLDU

Tuzlugöl Mahallesi muhtarı İsmet Yıldırım ise, “Pazarcılar odamız ile birlikte mahallemizde güzel bir ikram yapıldı. Allah razı olsun. Sivas’ta yapılmayan bir projeyi pazarcılar odamız ile birlikte yapmış olduk. Bunun devamı gelecek diğer mahallerimizde bu projeyi yapacağız.” diye konuştu.

 


Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
16.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü