USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Sivas Milli Eğitim’de Torpil İddiası

Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğretmen olarak görev yapan bir şahısla ilgili torpil iddiaları gündeme geldi. Bir ortaokulda ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan şahsın birilerinin torpiliyle ilk olarak Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde özel büroda görevlendirildiği ardından hızlı bir şekilde daha yüksek makamlarda göreve getirildiği iddia edildi.

Sivas Milli Eğitim’de Torpil İddiası
21-08-2024 10:34
SİVAS
Google News

Haber Merkezi

Sivas’ta bir ortaokulda görev yapan anasınıfı öğretmeninin torpil yapılarak hızla görevde yükseltildiği iddia edildi.

İddiaya göre bir ortaokulda görev yapan anasınıfı öğretmeni ilk olarak Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde özel büroda görevlendirildi. Ardından biri ya da birilerinin desteği veya torpiliyle bir başka anaokuluna kurucu müdür olarak atandı. Ancak burada kurucu müdür sıfatıyla herhangi bir çalışma içerisinde bulunmayan şahıs özel bürodaki görevine devam etti.

Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan müdür yardımcısı atamalarında sınav puanı ile bir başka anaokuluna müdür yardımcısı olarak atanan şahıs bu görevde henüz bir hafta bile dolmadan Sivas Olgunlaşma Enstitüsü’ne müdür olarak görevlendirildi.

İddiaya göre Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu görevlendirmeyi onaylamamış olmasına rağmen, yine biri ya da birilerinin desteği veya torpiliyle valilik oluruyla Sivas Olgunlaşma Enstitüsü’ne görevlendirmesi yapıldı.

Gündeme gelen iddialara eğitim camiasında tepkilere neden olurken Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. Olgunlaşma Enstitüsüne müdür olabilmek için gerekli şartları sağlayıp sağlamadığı bilinmeyen şahsın kimlerin desteği ve ittirmesiyle bu göreve getirildiği de cevap bekliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü