USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?SİVAS ÖNEMLİ BİR TARİH ŞEHRİMİZ?

?SİVAS ÖNEMLİ BİR TARİH ŞEHRİMİZ?

?SİVAS ÖNEMLİ BİR TARİH ŞEHRİMİZ?
10-01-2017 10:14
Google News

Gökhan KARA

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki belediye meclis üyeleri, Sivas ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Sami Aydın´ı ziyaret etti. İlk olarak Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın´ı ziyaret eden, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki meclis üyeleri ve Sivaslı Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Murat Açıl öncülüğünde Başkan Aydın makamında ziyaret etti.

Sivaslı Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Murat Açıl ?Biz Sivas´ımıza, kentimize ne katarız bunu düşünüyoruz. Bize düşen bir görev var, Sivas açısından farklılıkları bir araya getirilmeli, farklı yörelerin şehrimize yaklaşması sağlanmalı, buraya yatırımı teşvik etmeliyiz.? dedi.
İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ?Sivas bizim için çok önemli bir tarih kentimiz. Murat Açıl başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şehre ilk adım attığımızda tanıtmaya ve ilk ziyaretimizi Belediye Başkanımız Sami Aydın beye yaparak çok hoş bir program yaptı.? dedi.
Sivas olarak iyi bir köprü kurmak, geleceğe yönelik güzel hamleleri planlayabilmek, değerli başkanımla istişare programı yaratabilmek, İstanbul´da Sivaslı hemşerimizin var olması bizim için çok önemli diyen İmamoğlu, ?Bu manevi ve kültürel bağın İstanbul´da bu kentin arasında kurulabilmesinin belediyelerin öncülük yapması önemli. Türkiye´mizin tarihi geçmişiyle önemli olan Sivas´ta bulunmaktan çok memnunuz. Harika bir Kent Meydanı´na sahip olduğunu tarihi bu meydanda yaşadığı görmek bizi memnun ediyor.? ifadelerine yer verdi.
Başkan Aydın ziyaretten dolayı teşekkür ederek bir siyasetçi olarak CHP´li bir Belediye Başkanının ziyaretinden ötürü memnun olduğunu söyledi.
İstanbul bu ülkenin metropol şehri diyen Başkan Aydın, ?İstanbul öyle bir şehir ki; 81 ilin orada bir parçaları var. Bu parçaların içine baktığımızda en büyük parça Sivas ve Sivas kökenli İstanbul´da. Sivas dendiği zaman ciddi bir yoğunluk var, bunun Sivas´la güçlü olması son derece önemli, bu bağları güçlendirmek adına bu tür ziyaretleri önemsiyoruz.? ifadelerine yer verdi.
Ziyaretin sonunda Başkan Aydın, Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu´na Sivas´ı anlatan hediyeler taktim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü