USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta 1 Mayıs'ta Basına Engel

Sivas´ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nde temizlik işçisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına katılımcılar engel olmaya çalıştı. Temizlik işçisine katılımcıların sözlü müdahalesine basın mensuplarının tepki göstermesi üzerine çıkan tartışmayı polis sakinleştirdi.

01-05-2024 14:33
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutlamak isteyenler Sivas´ta Ethembey Parkı önünde toplandı. Kutlamaya katılmak isteyen yaklaşık 150 kişi polisin oluşturduğu güvenlik noktalarında aramadan geçtikten sonra trafiğe kapatılan Mevlana Caddesi üzerinden kutlamaların yapıldığı alana kadar yürüdü.

Cadde boyunca döviz ve pankartlar eşliğinde yürüyerek slogan atan gruplar, miting alanında bir araya geldi. Kutlamalar kapsamında katılımcılar şarkılar söyleyip, halaylar çekti.

TEMİZLİK İŞÇİSİNE TEPKİ TARTIŞMA ÇIKARDI

Kutlamalar sırasında temizlik işçisinin alandaki çöpleri temizlemesi üzerine basın mensupları işçiyi görüntülemek istedi. Bu sırada katılımcılar temizlik işçisine tepki gösterdi.

Temizlik işçisine katılımcıların tepki göstermesi üzerine basın mensuplarının araya girmesiyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmayı polis sakinleştirdi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü