USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta 5 Yıldızlı Konfor

Sivas’ta üniversite tercih sonuçlarının ardından öğrencilerde barınma telaşı başladı. Öğrenci yurdu konusunda sıkıntısı olmayan iller arasında alan ilimiz 10 bin kişilik modern öğrenci yurtlarıyla öğrenciler için konforlu bir yaşam alanı sunuyor. 5 yıldızlı standartlardaki öğrenci yurtları, modern ve lüks olanaklarıyla dikkat çekerken bu sayede öğrenciler barınma sıkıntısı yaşamıyor.

Sivas'ta 5 Yıldızlı Konfor
28-08-2024 09:35
SİVAS
Google News

HABER MERKEZİ

Artan hayat pahalığı ve özellikle ev kiralarında yaşanan artışlar özellikle ailesinden uzaktan üniversite okumak isteyen öğrencileri maddi olarak oldukça zorluyor. Ev kiralamak yerine yurtta kalmak isteyen öğrenciler Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtları tercih ediyor. Sivas’ta 2018 yılında yapımı tamamlanan üniversite yerleşkesi içerisinde bulunan öğrenci yurtları öğrencilerin barınması için adeta can simidir oluyor. Geniş ve ferah odalar, modern mobilyalarla döşenen odalarla öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu tüm olanaklar devlet tarafından sağlanıyor.

YURTLAR OLDUKÇA DA GÜVENLİ

Yurtlar sadece barınma imkânı sunmakla kalmıyor; aynı zamanda sosyal yaşamı destekleyecek alanlarla da dikkat çekiyor. Öğrencilerin ders çalışma alanlarının yanı sıra spor salonları, kütüphaneler, sinema odaları ve sosyal etkinlikler için ortak kullanım alanları da mevcut. Ayrıca, güvenlik konusunda da üst düzey önlemler alınmış durumda; yurtlarda 24 saat güvenlik hizmeti sağlanıyor. Sivas’ta eğitim gören öğrenciler, yurtlarda konforlu bir yaşam sürdürmenin yanı sıra, üniversite hayatını dolu dolu yaşayacakları bir ortam buluyorlar.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü