USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Sivas'ta Bu Merkez İstihdama Güç Katacak

Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, ikinci mesleki eğitim merkezini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Mesleki eğitim merkezinin istihdama güç katacağını ifade eden Yener, öğrencilerin merkezle hedeflerini gerçekleştireceğini vurguladı.

Sivas'ta Bu Merkez İstihdama Güç Katacak
02-10-2024 10:08
SİVAS
Google News

YUNUS BUDAKTAŞ

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Sivas Mesleki Eğitim Merkezi ziyaretinde yemek sözü verdiği öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Elektrik-Elektronik alanı öğrencilerini Sultan Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde misafir eden Yener, gelecek hedefleri ve eğitim süreçleri üzerine sohbet etti.

Sivas'ın mesleki eğitim alanındaki altyapısını güçlendirmek için açılan 2. Mesleki Eğitim Merkezinin önemine dikkat çeken Yener, "Sizler de burada mesleki eğitim sürecine dâhil oldunuz. Aldığınız eğitimlerle nitelikli işgücüne katılım sağlayacak, mesleki alandaki gelecek hedeflerinizi gerçekleştirmek için önemli bir adım atacaksınız. Sizlere sunulan bu imkânı en iyi şekilde değerlendirmenizi, hem kendi geleceğiniz hem de ülkemizin geleceği için mesleğinizi en iyi şekilde ifa etmenizi arzuluyoruz." dedi.

Öğrencilerin görüş, öneri ve taleplerini de dinleyen Yener, eğitim ve meslek hayatlarında başarılar diledi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü