USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta Emeklilerden Ekmek Tepkisi!

Tüm Emekliler Derneği Sivas Şubesi yapay gerekçelerle ve fahiş bir şekilde artırılan ekmek fiyatlarına tepki gösterdi. Dernek Başkanı Ömer Faruk Çınargil, ekmek fiyatlarıyla ilgili bir araştırma yaparak kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

Sivas'ta Emeklilerden Ekmek Tepkisi!
26-06-2024 14:13
SİVAS
Google News

Tuğba SARIKAYA

Artan ekmek fiyatlarının afaki olduğunu ifade eden Tüm Emekliler Derneği Sivas Şube Başkanı Ömer Faruk Çınargül, emeklilerin sesi olmaktan başka bir dertleri olmadığını ifade etti.

Emeklilerin sesi olmaya devam edeceklerini aktaran Çınargil, son dönemlerde artan ekmek fiyatlarıyla ilgili bir çalışma yaptıklarını kaydetti. Fiyatlarla ilgili yaptıkları çalışmayı kamuoyuyla paylaşacaklarını aktaran Çınargil, ekmek zamlarının geri çekilmesi gerektiğini söyledi.

Çınargil, “Kimsenin işinde, aşında, ekmeğinde bugüne kadar olduğu gibi asla hesabımız, gözümüz olmadı. Dar gelirlinin “kuru ekmeği” derken de, üreticinin, hatta kimsenin kazancının hesabını yapmadığımız gibi, temsil ettiğimiz (ilimizde 150 bin civarındaki) Emeklilerin ve tüm vatandaşlarımızın sesi, çorbalarında bir zerre tuz olmak dışında bir derdimiz de yok. Ekmek fiyatları ile ilgili esaslı bir araştırma yapıyoruz! Sonuçlarını da nasıl çıkarsa çıksın, basınla kamuoyu ile paylaşacağız. Yerindeyse; haklarını teslim edeceğiz. Değilse; uyarılarımıza devam edeceğiz. Ekmek her şeyden  önemli, temel besin kaynağımız. Ailelerin olmazsa olmazı. Bu nedenle dikkat çekmesini de özellikle meslek erbabı yadırgamasın. Fiyatların geri çekilmesine uygun bir ortam olursa bu teklifimizi de “duyarlı bir sivil toplum kuruluşu” olarak yapacağız. Gücümüzün yettiği yere kadar da takipte olacağız. Şu var ki, mutlaka bir çözüm yolu olduğuna öyle ya da böyle inanıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü