USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta Filistin'e Destek Yürüyüşü

Sivas´ta İsrail´in Filistin´e yönelik saldırılarınınım birinci yıl dönümü dolayısıyla Filistin halkına destek olmak amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Sivas'ta Filistin'e Destek Yürüyüşü
06-10-2024 18:19
SİVAS
Google News

Yunus BUDAKTAŞ

Filistin Destek Platformu tarafından İsrail´in Filistin´e yönelik saldırılarının birinci yıl dönümü nedeniyle yürüyüş yapıldı. Tren garı önünde toplanan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar "Direnişe Selam Siyonizme Lanet" pankartıyla birlikte İnönü Bulvarı üzerinden Cumhuriyet Meydanı´na kadar yürüdü. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yürüyüşte İsrail´in saldırılarına sloganlarla tepki gösterilirken, Filistin´e destek amaçlı dövizler taşındı.

Yürüyüşün ardından platform adına basın açıklaması yapan Anadolu Gençlik Sivas Şube Başkanı Emre Altun, "Tüm dünyada insani ve islami değerleri kuşanmış vicdan sahibi haklar siyonist işgal politikalarını, katliamlarını protesto etmek ve Filistin direnişine destek olmak için meydanlarda. Bu dava sadece Filistin ve Gazze halkının davası değildir. Azgın bebek katillerinin utanç verici vahşetine karşı vicdan sahibi insanların ortak davasıdır. Bu dava sadece son bir yılda işlenen katliamlara değil bir asırdır devam eden soykırıma karşı olanların ve terör devletlerinin zulümleri karşısında yürekleri sızlayan ümmetin ortak davasıdır. Bu dava bölge haklarının ortak davasıdır" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü