USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sivas'ta Halk Otobüsünde Hareketli Dakikalar

Sivas´ta özel halk otobüsü içerisinde kalbi durarak aniden oturduğu koltuktan düşen Sadettin Tosun´u şoför Serkan Y., en yakın aile sağlığı merkezine yetiştirdi. Buradan da Numune Hastanesi´ne kaldırılan Tosun, tedavi altına alındı. Olay anı ise otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

23-08-2024 16:01
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

Olay, Bülbüller hattında çalışan bir halk otobüsünde meydana geldi. Serkan Y. yönetimindeki 58 H 0171 plakalı halk otobüsü seyir halindeyken ön koltukta oturan Saadettin Tosun fenalaşarak oturduğu koltuktan düştü. Tosun´un düştüğünü görenler durumu halk otobüsü şoförüne söyledi. Halk otobüsü şoförü otobüsü güzergahı üzerinde bulunan Tuzlugöl Aile Sağlığı Merkezine getirdi.

Daha sonra durum 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan ve kalbi duran Tosun´a sağlık ekipleri otobüsün içerisinde uzun süre kalp masajı yaptı. Daha sonra ise ambulansla Saadettin Tosun sağlık ekipleri tarafından ambulansla Numune Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tosun´un kalp krizi geçirdiği anlar ve diğer yolcuların yardıma koşması ile yaşanan panik halk otobüsünün güvenlik kamerasına yansıdı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü