USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas’ta Hayırsever Çift Köylerine Cami Yaptırdı

Sivas’ın Kangal ilçesine bağlı Yeşilvadi köyü, hayırsever iş insanları Tülay ve Şerafettin Güneyli'nin katkılarıyla yapılan yeni camiye kavuştu.

Sivas’ta Hayırsever Çift Köylerine Cami Yaptırdı
20-10-2024 10:15
SİVAS
Google News

Sultan ÖZKARAMAN/

İş insanları Tülay ve Şerafettin Güneyli tarafından Kangal ilçesine bağlı Yeşilvadi köyünde cami yaptırıldı. Yapımı tamamlanan caminin açılışı gerçekleştirildi. Hayırsever çiftin büyük destekleriyle tamamlanan caminin açılışına Vali Yardımcısı İlhami Doğan, ilçe protokolü ve köy halkı katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Yardımcısı İlhami Doğan, caminin yapımına katkı sunan Tülay ve Şerafettin Güneyli’ye teşekkür ederek, “Tevbe, İsra ve Bakara surelerinde cami yapanların ve yaşatanların cennetle müjdelendiğine dair ayetler vardır. Peygamberimiz Hz. Muhammed de bu tür hayır işlerinde bulunanların ahirette mükafatlandırılacağına işaret etmiştir. Bu müjdeye nail olmanız temennisiyle tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Caminin yapımına öncülük eden Şerafettin Güneyli ise, “Bu köyde doğup büyüdüm. Eşimle birlikte bir hayalimiz vardı ve bu hayali gerçekleştirdik. Kendi köyümüze bir cami yapmayı Allah bize nasip etti. Hamdolsun bugünleri gördük. İnşallah daha nice hayırlara vesile oluruz” ifadelerini kullandı.

Tülay Güneyli ise, “Bu köyde doğdum, büyüdüm. Allah’a şükrediyorum, bize bunu nasip etti. İnşallah yenilerini yapmayı da Cenab-ı Allah nasip eder” diyerek duygularını ifade etti.


Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
18.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü