USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Sivas'ta Muhtardan Öğrencilere Etkinlik

Sivas’ı Şarkışla ilçesinde Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler muhtar tarafından düzenlenen etkinlikte doyasıyla eğlendi.

Sivas'ta Muhtardan Öğrencilere Etkinlik
08-08-2024 10:58
SİVAS
Google News

SULTAN ÖZKARAMAN

İstiklal Mahallesi Hz. Ali camiinde eğitim gören öğrencilere yönelik,  futbol, voleybol ve çeşitli sportif etkinliklerin yer aldığı etkinlik sonunda mangal yakıldı.

İstiklal Mahallesi Muhtarı Sedat Şahin etkinlik hakkında bilgi vererek, "Hayırsever vatandaşlarımızın katkı ve destekleriyle yaz Kuran Kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz benzeri sosyal ve sportif etkinlikler yaz Kur’an kurslarımız süresince artarak devam etmektedir. Yaz Kur’an kurslarımızda özveri ve gayretle görev yapan hocalarımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Hz. Ali Cami Din görevlisi Mustafa Kantar da,” Kur’an ve dini bilgiler eğitiminin yanı sıra bu tür faaliyetlerle ülkenin geleceği olan yavrularımızın dinine, diyanetin, vatanına, devletine ve bayrağına bağlı olarak yetiştirme gayretindeyiz. Öğrencilerimize destek veren başta muhtarımız olmak üzere tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

12 yıldır Hz. Ali Camii'nde kız öğrencilere Kuran kursu dersleri verdiklerini dile getiren Kuran Kursu Öğreticisi Döndü Altun  ise son yıllarda düzenledikleri etkinliklerin geleneksel hale geldiğini ve öğrencilerin hem dini bilgilerini geliştirdiğini hem de sosyal aktivitelerde yer aldığını ifade etti.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü