USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sivas'ta Sağlık Hizmetleri Ne Durumda?

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Onur Mahmutloğlu başkanlığında Gölova ilçesinde sunulan sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi. 

Sivas'ta Sağlık Hizmetleri Ne Durumda?
27-07-2024 09:30
SİVAS
Google News

NESLİHAN KOÇ

Sağlık Bakanlığının strateji ve hedeflerine uygun olarak sağlık politikalarının izlenmesi, değerlendirilmesi, ilin sağlık düzeyinin yükseltilmesi, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik koruyucu hizmetler, sağlığı doğrudan ve dolaylı olarak etkileyen faktörler başkan yardımcıları, uzmanlar, birim sorumluları ve değerlendirme ekiplerince; Gölova İlçe Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Gölova Merkez Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Destek Hizmet Birimleri ziyaret edilerek değerlendirmeler gerçekleştirildi.

Değerlendirme kapsamında müdürlük ekiplerince; hastane hizmetleri, halk sağlığı hizmetleri, evde sağlık hizmetleri,  tıbbi cihaz, doküman, istatistik, çalışma alanları ve fiziki ortamlar gibi faaliyetler baz alınarak yapılan değerlendirme sunu haline getirilerek tüm sağlık yöneticilerinin katılımı ile toplantı yapılarak çözüm önerileri ile birlikte değerlendirildi.

Toplantı sonrasında İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Onur Mahmuoğlu, yöneticilere ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü