USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta Selin Yaraları Sarılıyor

Sivas’ın Gürün ilçesinde etkili olan sel sonrası AFAD ekipleri hasar tespit çalışmalarına devam ederken, belediye ekipleri de temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Sivas'ta Selin Yaraları Sarılıyor
26-08-2024 09:38
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

Sağanak yağış ve dolu Gürün’de seli beraberinde getirdi. Aniden bastıran kuvvetli sağanak yağış ve dolu, kısa sürede etkisini göstererek cadde ve sokakları göle çevirdi. Kayseri – Malatya D-300 karayolu yer yer ulaşıma kapanırken, alt ve üst yapı büyük zarar gördü. Su debisinin bir anda yükselmesiyle birlikte Tohma çayı kenarındaki bahçeler sular altında kaldı. Sel sonrası çalışmalara başlayan belediye ekipleri, selin açtığı yaraları onarmaya başladı.

Meydana gelen selde herhangi bir can kaybının yaşanmamış olmasının büyük şans olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Nami Çiftçi, “Şiddetli yağmurla birlikte gelen sel, alt ve üst yapıya büyük zarar verdi. Yollar söküldü, mahalleler arası ulaşımda aksamalar meydana geldi. Aşırı yağışla birlikte Şuğul Mahallesi Karacaören, Kanlıdere, Yoncalık, İlice ve Porsuk, Burçevi Mahallesi Oluk, Aksu Mahallesi Ag, Çayboyu Mahallesi Çörten ve Yenimahalle Bağırsak derelerinden sel geldi. Tüm birimlerimizle, karayolları ve ilçe özel idare ekiplerinin desteği ile birlikte selin açtığı yaraları onarmanın gayretini gösteriyoruz. Allah kimseye böylesi üzücü olaylar yaşatmasın. Tüm hemşerilerime geçmiş olsun.” şeklinde konuştu.

Öte yandan AFAD ekipleri de ilçede hasar tespit çalışmalarını tamamladı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü