USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta Sokak Köpekleri Kediyi Parçaladı

Sivas’ta sürü halinde gezen başıboş üç sokak köpeği bir apartmanın bahçesinde sokak kedisini parçalayarak öldürdü.

Sivas'ta Sokak Köpekleri Kediyi Parçaladı
19-08-2024 13:54
SİVAS
Google News

Aydın DELİKTAŞ

Olay, sabah saatlerinde Kılavuz Mahallesi Tekke Caddesi üzerinde meydana geldi. Başıboş üç sokak köpeği cadde üzerinde kovaladıkları kediyi bir apartmanın bahçesine kadar kovaladı. Apartmanın bahçe içerisine kaçan kediyi burada köpekler yakaladı. Başıboş köpekler yakaladıkları kediye dakikalarca saldırdı. Apartmanın sakinlerinin araya girmesiyle köpeklerin ağzından kedi kurtarıldı.  Vatandaşlar Sivas Belediyesi barınağını arayarak  hayvan ambulansını çağırdı. Ancak ambulans geçikti ve yaralı kedi bir süre sonra öldü.

Gazetemize ulaşan apartman sakinleri, “Uzun zamandır bu cadde üzerinde çete şeklinde dolaşıyorlar en sonda olan bu mazlum kediye oldu. Sesi duyduktan sonra camdan su döküp ayırdık. Hemen aşağı indim kedi de merdiven altına saklandı kan ve bazı yerlerini parçalanmış görünce direkt belediyeyi aradım ve iletişime geçtim. Oradaki hanımefendi yönlendirdim talebinizi ilettim dedi. 10-15 dakika oldu tekrar aradım aciliyetini bildirdim gelecekler dedi. Saat 7.20’den aralıksız 08.00’e kadar tekrar aradım ama kimse açmadı. Daha sonra başka bir hanım efendi açtı ve tekrar aciliyetini bildirdim. 20 dakika sonra ambulans geldi.  Olay anından 1 saat 40 dakika geçti. Geldiklerinde kedi ölmüştü. İlk çağrıyı alan arkadaş yanlış ve eksik bilgi verdiğinden biz erkenden geleceklerini düşündük ve gelecekler diye bekledik. Olan savunmasız yavrucağa oldu.” dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Dr.A.Mustafa Yılmaz
Dr.A.Mustafa Yılmaz 3 hafta önce
Tehlikenin Farkında mısınız? Başıboş sokak köpeklerinin sayısı GEOMETRİK hızla artmaktadır.ACILEN HEPSİ toplanmaz ise çok kısa bir süre sonra daha çok köpek ve sonuç olarak daha çok insan ölümü,köpek saldirisi, salgin hastalik ve trafik kazası olacak.Bu yüzden Başıboş köpeklerin hepsi beklenmeden hemen toplanmali.tehlike çok hızlı artıyor.
Neriman Gökçe
Neriman Gökçe 3 hafta önce
YASA ÇIKTI KARDEŞİM toplasaniza bu sokak köpeklerini kardeşim..!! Memleket tamamiyle Muz Cumhuriyetine döndü, inanilmaz bir şey!! Yasayi uygulayan yok, uygulamayani denetleyen, cezalandiran yok!! Nerede bu ülkenin Yasama, Yürütme ve Yargi organlari..!! Allah kahretsin böyle belediye yönetimini! Çoçuklarimiz köpekler tarafindan isiriliyor, parçalaniyor, kuduz oluyor, ÖLÜYOR (!!), kimsenin UMURSADIĞI YOK!!
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
11.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü