USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivas'ta Spor Paneline Büyük İlgi!

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Sivas’ta düzenlenen ‘Amatörden Profesyonele Uzanan Başarı Hikayesi’ adlı panel yoğun ilgi gördü.

Sivas'ta Spor Paneline Büyük İlgi!
10-10-2024 15:39
SİVAS
Google News

Sultan ÖZKARAMAN/

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Amatör Spor Haftası etkinlikleri Sivas’ta da çeşitli etkinlikle kutlanıyor.

Bu kapsamda Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde ‘Amatörden Profesyonele Uzanan Başarı Hikayesi’ adlı panel düzenlendi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen panelin moderatörlüğünü TSYD Sivas Şube Başkanı Ali Yavuz yaptı. Konuşmacı olarak ise; Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivassporlu eski futbolcu Hayrettin Yerlikaya ve Para Halter Olimpiyat 2.’si sporcu Abdullah Kayapınar katıldı.

Panelde, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Aytaç Keklik, Şube Müdürlerinden Ufuk Demir, antrenörler, il temsilcileri, sporcular ve çok sayıda öğrenci yer aldı. Panel, izleyicilerin büyük ilgisini çekerken, soru-cevap bölümünde katılımcılar spora dair görüşlerini paylaştı.


Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
10.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü