USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Sivas’ta Şubat Ayında Şaşırtan Hava, Vatandaş Sokağa Döküldü

Sivas’ta, Şubat ayında mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar kentin işlek caddelerinde yoğunluk oluşturmaya başladı.

Sivas’ta Şubat Ayında Şaşırtan Hava, Vatandaş Sokağa Döküldü
25-02-2024 10:22
SİVAS
Google News

İlknur Özdemir

Türkiye’nin en soğuk illerinden biri olan ve kış ayları oldukça şiddetli soğuklar ile geçen Sivas’ta eski soğuklardan eser kalmadı. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar kentin işlek caddelerinde yoğunluk oluşturmaya başladı.

Tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye’nin en güzel kent meydanlarından birine sahip olan ve Kış aylarının sert yaşandığı Sivas’ta, havaların ısınmasıyla birlikte cadde ve sokaklarda insan ve araç trafiği hareketlendi.

Soğukların etkisiyle evlerine kapanan Sivaslı vatandaşlar, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık artışını fırsat bilerek başta İstasyon ve Atatürk Caddeleri olmak üzere sokağa akın etti. Tarihi kent meydanında, cadde ve sokaklarda yaşanan hareketlilik güzel görüntüler ortaya çıkardı. Bir yandan koşuşturup duran çocuklar bir yandan ise kulakların pasını silen sokak sanatçıları…

Kış aylarında sessizleşen, beyaza bürünen Sivas, eski canlı yeşil rengine erkenden dönmeye başladı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü