USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas’ta Toplu Taşıma Çilesi! Seferler Aralığı 2 Saat!

Sivas Danişmentgazi TOKİ 3. Etap’da yaşayan vatandaşlar, toplu taşıma eksiklikleri nedeniyle ciddi sorunlar yaşamaya başladı. Bölgede yaşayan birçok kişi, toplu taşıma seferlerinin yetersizliği nedeniyle büyük zorluklar çekiyor.

Sivas’ta Toplu Taşıma Çilesi! Seferler Aralığı 2 Saat!
23-08-2024 10:27
SİVAS
Google News

Demet KARAKUŞ

Danişmentgazi TOKİ 3. Etap bölgesinde yaşayan vatandaşlar, ulaşım sıkıntısı yaşıyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde toplu taşıma seferlerinin yetersizliğinden yakınan vatandaşlar, saatlerce duraklarda bekliyor. Yoğun saatlerde otobüslerin dolu olması, uzun bekleme süreleri gibi problemler, bölge sakinlerinin tepkisini topluyor.

Her gün saatlerce otobüs beklemekten dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirten TOKİ sakinleri, bölgedeki toplu taşıma sorunlarının çözülmesi amacıyla Sivas Belediyesi ve Halk Otobüsü Kooperatifi yönetcilerine seslenerek, daha düzenli ve sık seferlerin sağlanmasını talep ediyor.

TOKİ sakinleri, bu sorunların bir an önce çözüme kavuşturulmasını bekliyor. Bölge halkı, sorunun çözülmesiyle hem toplu taşıma hizmetlerinden daha verimli faydalanmayı hem de günlük hayatlarında yaşadıkları zorlukların ortadan kalkmasını umuyor.

Mahalle sakinlerinden Fatih Karasu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sefer sayılarından şikayet ederek, “Her gün saatlerce durakta otobüs bekliyoruz. 2 sefer arası yaklaşık 2 saat. Şehir merkezinde acil bir işimiz olduğu zaman istediğimiz gibi çarşıya inip çıkamıyoruz. Başka mahallelere giden otobüslere bakıyoruz 15-20 dakikada bir otobüs kalkıyor. Ama Danişmentgazi TOKİ 3 Etap otobüsleri neredeyse 2 saatte bir kalkıyor. Yetkililerin acilen bu konuya çözüm üretmesini bekliyoruz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü