USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta Ulaşım Sorunu Çözülecek!

Sivas’ta uzun zamandır yaşanan ulaşım sorununu çözmek için harekete geçen Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, yaşanan sorunlara köklü bir çözüm üretmek için “Ulaşım Master Planı”nı hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Uzun, İstanbul Teknik Üniversitesi'nden uzman bir ekibin Sivas’a gelerek gerekli incelemeleri yapacağını ifade etti.

17-05-2024 10:34
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Sivas’ta ulaşım noktasında yaşanan sorunları çözmek adına gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Sivas’ın temel sorunlarından biri olan ulaşım konusu için Ulaşım Master Planının yakın zamanda hayata geçirileceğini aktaran Başkan Uzun, “Ulaşım Master Planını başlatıyoruz. Ulaşım biliyorsunuz en sık gündeme gelen konulardan birisi. Önümüzdeki hafta ayın 21’nde İstanbul Teknik Üniversitesi'nden uzman bir ekip geliyor. Bu ekip ulaştırmayla ilgili Ulaşım Master Planını oluşturacak. Sadece toplu taşıma değil. Kavşak sisteminde sinyalizasyon sistemini, durakların yerlerine kadar, akıllı durak sistemlerine kadar, alternatif yollara kadar pek çok konu var. Yaklaşık altı ay sürecek belki yapacağımız çalışma. Ama şunu yapmak istiyoruz. Üst bir perdeden, özellikle de akademik ve bilimsel bir açıdan Sivas'ın ulaşım haritasını çıkarttık. Daha sonradan da önümüzdeki 10 yılı, 15 beş yılı planlayacak bir şekilde ulaşım sorunlarına el atmak istiyoruz” dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü