USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Sivas'ta Yollar Artık Daha Konforlu

Sivas’ın Gürün ilçesinde belediye tarafından 9 sokak ve 2 caddeye yaklaşık 4 bin 500 ton asfalt dökülerek yollar daha konforlu hale getirildi.

Sivas'ta Yollar Artık Daha Konforlu
20-08-2024 10:02
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemiz genelinde 6 mahallede, sürdürülen asfaltlama çalışmalarında  9 sokağa 4 bin 500 ton asfalt serildi.

Bozulan, deforme olan yolların sıcak asfalt, parke ve sathı kaplamayla hızla onarılarak süratle vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirten Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ”Aksu, Kurultay ve Ketençayır Mahallelerimizi birbirine bağlayan Tohma Çayı Caddesi’nde başlattığımız asfalt çalışmalarımız başta olmak üzere, Kurultay Mahallesi Bayırbağ Sokak, Yeni Mahalle Mezar Sokak, Gökpınar Mahallesi, Elmalı, Şahin ve Yeni Yol 1. Sokak, Çörten Mahallesi Okul, Doğan, Subaşı ve Çay Sokak ile Çörten ve Gökpınar Mahallelerini birbirine bağlayan Şehit Serhat Sandıkkaya caddelerindeki asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayarak, yeni ve konforlu yollarımızı vatandaşlarımızın kullanımına kazandırdık. Bu hizmetin ilçemize gelmesi noktasında belediye imkanlarımızın yanında emeği geçen, ilçemize yapılan her türlü hizmetin destekçisi olan T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı hemşerimiz Osman Boyraz’a şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü