USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas Teknoloji Üssü Olacak

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi arasında batarya teknolojileri alanında iş birliği ilerliyor. Karabük Üniversitesi Batarya Çalışma Takımı, batarya teknolojileri alanındaki çalışmalarını yerinde görmek üzere Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret etti.

Sivas Teknoloji Üssü Olacak
24-09-2024 12:16
Google News

Yunus BUDAKTAŞ

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi arasında geçen ay yapılan akademik iş birliği protokolü kapsamında Karabük Üniversitesi Batarya Çalışma Takımı, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret etti.

Gerçekleşen teknik ziyaret sırasında batarya üretim ve test laboratuvarları, yapay zeka ve robotik laboratuvarı, ileri seramikler araştırma ve geliştirme laboratuvarı ve optik araştırma laboratuvarı gibi çeşitli alanlarda incelemelerde bulunuldu.

Ziyarette Sivas BTÜ batarya araştırma grubundan Prof. Dr. Emre Biçer ve Arş. Gör. Merve Gençtürk ile gerçekleştirilen toplantıda, iki üniversite arasında batarya teknolojileri alanındaki iş birliği potansiyelleri ve sektördeki gelişmeler ele alındı. Ardından, Sivas BTÜ bünyesindeki laboratuvarlar incelendi ve yapılan çalışmalar tanıtıldı.

Toplantı sonrasında Karabük Üniversitesi ve Sivas BTÜ arasında iş birliğini artırma amacıyla, 2024 yılı Kasım ayında Sivas BTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Biçer tarafından Karabük Üniversitesinde bir seminer verilmesi planlanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü