USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVAS´IN ÇINARINA DAHA NİCE YILLAR DİLERİM

SİVAS´IN ÇINARINA DAHA NİCE YILLAR DİLERİM

SİVAS´IN ÇINARINA DAHA NİCE YILLAR DİLERİM
02-03-2020 07:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Sesob Başkanı Köksal, ?Uzun yıllar halkımıza ve sanatkârımıza doğru, tarafsız, ilkeli ve günlük olarak haber vererek bilgilendiren, sorunlarımızı gündeme getirerek yayın hayatını devam ettiren Sivas´ın çınarı Hakikat Gazetesinin yıldönümünü kutluyorum.

Esnafımızın sorunlarının duyurulmasında, sorunlarımızın çözümü yolunda kamuoyu desteği oluşturulmasında,  yetkililere sorunlarımızın aktarılmasında, Sivas ve Sivas dışında yaşayanlarla aramızda köprü oluşturulmasında, ilimizin tanıtımında Hakikat Gazetesinin kurulduğu gün olan 1 Mart 1949 yılından itibaren önemli bir görev üstlenmiştir.

Meslek ahlak ve ilkelerine bağlı kalarak halkımızı, doğru, zamanında ve etkin bir biçimde bilgilendirmek, gelişmelerden haberdar etmek basınımızın üstlendiği toplumsal bir görevdir. Basının geçmişte olduğu gibi günümüzde ve toplumsal yaşantımızda çok önemli bir yeri vardır. Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu içinde, toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren Hakikat Gazetesini tebrik ediyorum? dedi

Sivas Esob Başkanı Köksal, Hakikat Gazetesi İmtiyaz Sahiplerinin şahsında Sivas Gazetecilik Ticaret Sanayi Şirketi Yönetim Kuruluna, Yazı İşleri Müdürüne,  muhabirine ve kuruluşundan bu güne kadar tüm emek verenlere teşekkür ederek yayın hayatında daha nice yıllar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü