USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?SİVAS İÇİN ÇALIŞIYORUZ´

?SİVAS İÇİN ÇALIŞIYORUZ´

?SİVAS İÇİN  ÇALIŞIYORUZ´
31-01-2018 07:35
Google News

 

 

Gökhan KARA

                MÜSİAD Sivas Başkanı Mustafa Coşkun, Sivas´ın büyümesi ve gelişmesi için ellerinden geldiğinde çaba gösterdiklerini belirterek ?Yaşadığımız bu şehrin özellikle sanayi, tarım ve hayancılıkta daha iyi noktalara gelmesini istiyoruz?dedi.

                Beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Yavuzhan Gülbahar, üye Oğuzhan Duman ve Şube Müdürü Ahmet Turan Ergüt olduğu halde dün gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Haydar Aldıkaçtı ile görüşen MÜSİAD Başkanı Coşkun, sanayici ve işadamları olarak Sivas´ın bir adım daha ileriye gitmesi için önemli çaba harcadıklarını, zaman zaman STK´lar ve bir çok kesimle bir araya gelerek değerlendirme yaptıklarını ifade etti.

                Sivas´ın sorunlarının istişarelerle çözüleceğine inandıklarını, bunun için bir STK olarak sorumluluk almayı tercih ettiklerini vurgulayan Başkan Coşkun, ?Şehrimizin sorunlarını gündeme getirerek çözümü için taşın altına elimizi koyuyoruz. Tek derdimiz Sivas´ın iyi bir planlama ile özellikle tarım, hayvancılık ve sanayide ilerleme kaydetmesidir. Burada yaşayan insanların karnı burada doyarsa göçte önlenir. Biz üzerimize düşeni yapma uğraşı veriyor, ilgilileri harekete geçirmeye çalışıyoruz?dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü