USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Sivaslı Vekilden Büyük Başarı!

Bir araştırma şirketi tarafından yapılan 28. Dönem Milletvekillerinin Performans Ölçümü Raporu yayınlandı. Yapılan araştırmaya göre CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu İç Anadolu Bölgesi’nin en başarılı 6. Milletvekili oldu.

Sivaslı Vekilden Büyük Başarı!
21-08-2024 10:00
SİVAS
Google News

Haber Merkezi

TBMM’de 28. Dönem Milletvekillerinin bölgesel çalışmaları ve halkla olan iletişimlerinin değerlendirildiği araştırmada CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, İç Anadolu Bölgesi’nin en başarılı 10 milletvekili arasında yer aldı.

Bir araştırma şirketi tarafından yapılan çalışmada Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinden seçilen milletvekillerinin kendi bölgelerinde yaptığı çalışmalar çeşitli kriterlerde ele alındı. İç Anadolu Bölgesi’ne bağlı 13 ilde 4 bin 320 katılımcıyla CATI yöntemiyle yapılan araştırmada CHP Sivas Milletvekili İç Anadolu Bölgesi’nin en başarılı 6. Milletvekili oldu.

%23 puanlamayla 6. sırada bulunan Karasu, Sivas kamuoyunda da sık sık gündeme gelirken özellikle Sivas ve Sivaslıların sorunlarını sürekli meclis gündemine taşımasıyla takdir topluyor. Toplamda 5 Milletvekili bulunan Sivas’ta AK Parti’nin 3, MHP’nin ise 1 vekili TBMM’de Sivas’ı temsil ediyor. Diğer 4 vekilin araştırmada isminin çıkmaması ise Sivas kamuoyunda pekte şaşkınlık yaratmadı.

Abdullah Güler’in AK Parti Grup Başkanı olması sebebiyle daha çok ülke gündemi ve bürokrasiye yoğunlaşmasının yanı sıra Rukiye Toy Genç, Hakan Aksu ve Ahmet Özyürek’in Sivas’ta pek etkin olmadığı ve Sivas’ı temsil noktasında sınıfta kaldıkları ifade edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü