USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sivaslılar Kabus Geri Dönüyor! Uzmanlar Alarma Geçti

Güney Kore’de koronavirüs vakalarında yaz aylarında gözlemlenen artış nedeniyle endişe verici bir tablo oluştu. Ülke genelinde çeşitli tedbirler hayata geçirilmeye başlanırken, uzmanların, salgındaki yükselişi değerlendirmek amacıyla yarın bir araya geleceği bildirildi.

Sivaslılar Kabus Geri Dönüyor! Uzmanlar Alarma Geçti
13-08-2024 13:40
SİVAS
Google News

Koronavirüs pandemisinin etkileri devam ederken, birçok ülkede artan vakalar ile birlikte yeni varyantlar ortaya çıkıyor.

Yonhap ajansının haberine göre, Kore Hastalık Kontrol ve Önleme Ajansı (KDCA), ülkedeki Kovid-19 vakalarında yaşanan artışa dikkat çekerek harekete geçti.

covid19.png

ÖNLEMLER SIKILAŞTIRILDI

Vakalardaki artışı kontrol altına alabilmek için yetkililer önlemleri sıkılaştırma kararı aldı. Bu çerçevede, durumun sürekli izlenmesi, enfeksiyonların ayrıntılı analizi ve tedavi ile diğer tıbbi malzemelerin yönetiminin iyileştirilmesi amacıyla müdahale ekibinin genişletileceği açıklandı.

koronavirus-dha-2026366.jpg

UZMANLARLA TOPLANTI DÜZENLENECEK

Ülke genelinde Kovid-19 vaka sayısının ağustos ayı sonuna kadar artabileceği beklentisiyle, yetkililer bu konudaki gelişmeleri ele almak üzere uzmanlarla bir toplantı düzenleyeceklerini ifade etti.

kovid-19-vakalarinda-korkutan-artis-onlemler-artirildi-uzmanlar-olaganustu-toplaniyor-2gpq.webp

VAKA SAYISI SON DÖRT HAFTADA ALTI KATINA ÇIKTI

Güney Kore'de ağustosun ilk haftasında Kovid-19 sebebiyle hastaneye başvuranların sayısının 861’e yükseldiği ve bu sayının son dört haftada altı katına çıktığı kaydedilmişti.

Yetkililer ayrıca, 65 yaş ve üzeri bireylerin Kovid-19'a karşı aşılama sürecinin ekim ayında devam edeceğini belirtti.

AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü