USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

SİVASLILARA TEŞEKKÜR

SİVASLILARA TEŞEKKÜR

SİVASLILARA  TEŞEKKÜR
12-12-2017 07:59
Google News

VALİ GÜL: MEMNUN AYRILDI

Vali Davut Gül, dün basın toplantısı yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Sivas programını değerlendirdi ve toplu açılış törenine katılımdan dolayı ?Sivaslılara teşekkür ediyorum. Çok iyi geçti, hiçbir aksaklık olmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız da Sivas´tan oldukça memnun ayrıldı? dedi.

AYDIN : SİVAS´I ÇOK SEVİYOR

Belediye Başkanı Sami Aydın da, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ?Sivas canım ciğerim, Sivasla gönül bağımız bambaşkadır. Sivasla aramıza kimse giremez? dediğini hatırlatarak, ?Bu Sayın Cumhurbaşkanımızın Sivas sevdasını, Sivas farklılığını ortaya koyuyor, biz de kendisini çok seviyoruz? dedi.

ŞAHİN: SİVAS FARKINI GÖSTERDİ

Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin ise, 2.5 yıl sonra tekrar şehrimize gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın kongre salonundaki coşkudan memnun kaldığını belirterek ?Sivas her zaman olduğu gibi sevgisini bir kez daha gösterdi. Kendisi de bizlere Sivas´ın gönlünde farklı bir yeri olduğunu söyledi?dedi.

 NURETTİN ÇUKURYURT

Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ve Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Sivas programına katılanlara teşekkür etti.

Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Sivas programını değerlendirdi. Dün makamında basın mensupları ile bir araya gelen Vali Gül, Sivaslıların Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın karşılanması, uğurlanması ve güler yüzlülüğüyle devletinin yanında durduğunu bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın 7 saat süreyle Sivas´ta bulunduğunu ve bu süre içerisinde İl Kongresinin ardından stadyumun olduğu alanda toplu açılış törenine katıldığını belirten Vali Gül, ?Sayın Cumhurbaşkanımız 821 milyon liralık 53 tesisi hizmete açtı. Daha sonrasında valiliğimizi ziyaret ederek burada üçüzlerine Cumhurbaşkanımızın hapishanede olduğu dönemde Recep, Tayyip, Erdoğan ismini koyan aile ile görüştü. Ayrıca Sivas ile ilgili görüşmelerde bulundu. Valiliğimizde 3 saattin üzerinde kaldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Sivas´a çok önem veriyor, Sivası çok iyi biliyor, yakından takip ediyor. Sivaslıların karşılamasına, uğurlamasına, güler yüzüne teşekkür ediyorum. Gerek miting alanında gerekse İstasyon Caddesi´nde Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterilen yoğun sevgi gösterileri hem kendisini hem de bizleri çok mutlu etti.?dedi.

YATIRIMLARDA İLK 10´DAYIZ

Organizasyona emniyet ve jandarmanın yoğun çaba harcadığını, siyasi partilerin ve STK´larında destek verdiğini vurgulayan Vali Gül, ?Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.  Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingde açıkladığı gibi Sivas şimdiye kadar yapılan 20 katrilyonun üzerindeki yatırımın çok daha ötesini alacaktır. Bundan hiçbirimizin tereddüdü yok. Sivas´ın meseleleri belli bir takvim içerisinde çözülür. Zaten kamu yatırımlarında en çok pay alan ilk 10 il içerisindeyiz?dedi.

 ?YERLİ OTOMOBİL KONUSU?

Sivaslıların ?Yerli otomobil üretim fabrikası´ talebine de değinen Vali Gül, yerli otomobilin bir kamu yatırımı olmadığını belirterek, şunları kaydetti.

?Yerli otomobil konusu açılmadı ama bu konuyu Sayın Cumhurbaşkanımız biliyor. Böyle bir talebin olduğu da kendisine daha önceden iletildi. Yani bir gün önceden iletildi. Ama yerli otomobil biliyorsunuz bir kamu yatırımı değil. Hızlı tren kamu yatırımı devletin bir irade koyma karşılığı var ama diğeri özel sektör yatırımı, yani buraya nasıl bir tekstil, nasıl bir mobilya, nasıl bir kimya, sanayi hangi şartlarda gelip yatırım yapıyorsa ya da yapacaksa yerli otomobilde o şartlarda yapılır.?diye konuştu.

"BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

AK Parti Sivas İl Başkanı Av. Ziya Şahin, dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımlarıyla gerçekleştirilen 6. Olağan il kongresine ve Toplu açılış programına katılan Sivaslı vatandaşlara teşekkür etti.

Şahin, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın teşrifleriyle 6. Olağan il kongremizi gerçekleştirdik. Yeni ismi Taha Akgül olan yeni kapalı spor salonunu hınca hınç dolduran ve büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanımızı dinleyen bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

"2019 MAZLUM MİLLETLERİN UMUDU OLACAK"

Yeni kongre ile birlikte 2019 seçim sürecinin başladığını ifade eden Başkan Şahin, "Artık 2019´a giderken yeni bir dönem yeni bir süreç başladı. 2019 yılında yapılacak her bir seçim Türkiye´miz ve mazlum milletler için çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu süreçte yanında olmak suretiyle yükünü almak için yeni bir kadro oluşturduk. Hem Ana Kademe hem Kadın Kollarımız hem de Gençlik Kollarımız olarak Sivas teşkilatı 2019 seçim sürecinde yük alacak ve %71.3 olan halk oylamasındaki neticeyi daha yukarılara çıkaracaktır. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık ve inşallah seçim günü Sivas ve Türkiye olarak yeni dünyaya umutlar saçan bir AK Parti damgasını o güne vuracak ve mazlum, mağdur milletlerin kurtuluşu olacak.

"CUMHURBAŞKANIMIZDAN BAŞKA BİR LİDER BU YÜKÜN ALTINDAN KALKAMAZ"

 Kudüs meselesi ile ilgili de konuşan Şahin, "Zira Kudüs meselesinde olduğu gibi AK Parti´den başka bir parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´dan başka bir liderin bu meselelerin altından kalkması mümkün değildir. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde Kudüs meselesi ve insanları mağdur eden meseleler bir bir giderilecek ve Dünya´daki zulüm son bulacak. Ben tekrar hem kongremize hem de 53 tesisin toplu açılış törenine katılan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Kongremizde yeni görev alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum ve 800 Milyon değerindeki  53  değerli tesisimizin Sivas´ımıza ve hemşerilerimize  hayırlı olmasını d

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü