USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor’a Gambiyalı Stoper

Temsilcimiz Sivasspor, transfer kapsamında Gambiyalı defans oyuncusu Sonko Sundberg ile her konuda anlaştı. Sivas’a gelen oyuncu ile yapılacak son görüşmelerin ardından transferin resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Sivasspor’a Gambiyalı Stoper
08-08-2024 10:13
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Sivasspor, transfer çalışmalarını hızlandırarak stoper hattına önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Yiğidolar, Ludogorets forması giyen 28 yaşındaki Gambiyalı savunmacı Sonko Sundberg ile prensipte anlaşma sağladı. Sonko Sundberg'ün Sivasspor'a gelmesi için gereken son pürüzlerin halledilmesinin ardından, Gambiyalı savunmacının kırmızı-beyazlı formayı giymesi bekleniyor. Transferle ilgili kulüpten kısa sürede açıklama yapılacağı da öğrenildi.

Sivasspor, transfer çalışmalarını hızlandırarak stoper hattına önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Yiğidolar, Ludogorets forması giyen 28 yaşındaki Gambiyalı savunmacı Sonko Sundberg ile prensipte anlaşma sağladı. Sonko Sundberg'ün Sivasspor'a gelmesi için gereken son pürüzlerin halledilmesinin ardından, Gambiyalı savunmacının kırmızı-beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü