USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor Beşiktaş'a Odaklandı!

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun, oyuncularıyla toplantı yaptı. Uygun, “Zor bir maç olacak ama bunun üstesinden geleceğiz. Tek yapmanız gereken gol atmak. Sizlere güvencim tamdır. Bu maça odaklanalım” dedi.

Sivasspor Beşiktaş'a Odaklandı!
30-08-2024 10:50
SİVAS
Google News

Hakan KALELİ

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş ile 1 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından orta şut çalışması, 5’e 2 top kapma çalışması yapan kırmızı-beyazlılar son bölümde ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlılar yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gidecek.

“SİZLERE GÜVENCİM TAM”

Teknik direktör Bülent Uygun, antrenman öncesi ise futbolcularıyla toplantıda bir araya geldi. Beşiktaş maçı ile ilgili uyarılarda bulunan Uygun, topa sahip olmanın yanı sıra hızlı pas akışının önemine de dikkat çekti. Uygun, özellikle ön taraftaki isimlerin çok daha hareketli oynamalarını ve gol atmalarını isteyerek “Sadece bu maça odaklanıp kazanacağız. Hiçbir bahaneye yer yok. Zor bir maç olacak ama bunun üstesinden geleceğiz. Tek yapmanız gereken gol atmak. Sizlere güvencim tamdır” diyerek oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

KALECİLER GÖZ DOLDURDU

Kırmızı-beyazlıların kalecileri takımdan ayrı çalıştı. Kaleciler Ali Şaşal Vural, Dorde Nikolic ve Hüseyin Arslan, kaleci antrenörü Mehmet Tezcan yönetiminde çalıştı. Kalecilerin idmandaki performansları ise üst düzeydeydi.

PAZAR SAAT 21.45’TE

Beşiktaş ile Net Global Sivasspor, 1 Eylül Pazar günü saat 21.45’te Beşiktaş Park Stadyumu´nda karşılaşacak. Karşılaşmayı ise Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü