USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor'da İmzalar Atıldı! Yeni Sponsor Net Global

2024-25 sezonunda isim sponsoru olan Net Global ile BG Grup 4 Eylül Stadı’nda imza töreni düzenlendi.

Sivasspor'da İmzalar Atıldı! Yeni Sponsor Net Global
10-08-2024 11:11
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

İmza töreninde Başkan Bahattin Eken, Başlan vekili Burak Özçoban, Net Global Yönetim Kurulu Başkanı Sami Aydın ile Net Global Yönetim Kurulu Başkan vekili Haydar Aydın yer aldı.

Bahattin Eken: Sivasspor’un Geleceği İçin Çok Büyük Bir Adım

İmza töreninde konuşan Başkan Bahattin Eken, Kulübümüz için önemli bir anı paylaşmak üzere toplandığımızı belirterek, “Gururla duyurmak isterim ki, kulübümüzün yeni isim sponsoru Net Global olmuştur. Net Global, Sivas’ta faaliyet gösteren ve dünya çapında birçok sektörde büyük başarılara imza atmış, köklü ve prestijli bir firmadır. Bu anlaşma, Sivasspor’un geleceği için çok büyük bir adım ve bizleri daha büyük hedeflere taşıyacak bir iş birliğinin başlangıcıdır.” dedi.

Sponsorların çok önemli olduğunu kaydeden Eken, “Sponsorlar, kulübümüzün sadece bugünkü değil, gelecekteki başarılarına da katkı sağlayan en önemli paydaşlarımızdandır. Onların desteği olmadan, sahada elde ettiğimiz başarıları sürdürebilmek mümkün olmazdı. Net Global’in desteği bu sebeple bizler için çok kıymetlidir.” diye konuştu.

Önceki isim sponsoru EMS Yapı’ya da yürekten teşekkür etmek ittiğini kaydeden Eken, “EMS Yapı’nın desteği, Sivasspor’un başarılara ulaşmasında büyük bir rol oynamıştır. EMS Yapı ailesine ve As Başkanımız İbrahim Emre Mermer’e kulübümüze sağladığı katkılar ve gösterdikleri iş birliği için minnettarız. Onların desteğini her zaman hatırlayacağız ve kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Net Global ailesine, Sivasspor’umuza duydukları güven ve verdikleri destek için teşekkür ediyor, bu iş birliğimizin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

 Sami Aydın: Sivas’ta İlk Defa İsim Sponsorluğunu Bir Yerel Firma Üstleniyor

Net Global Yönetim Kurulu Başkanı Sami Aydın ise “Net Global ile Sivasspor’umuzun iş birlikteliğinin Sivas’ımıza, Sivasspor’umuza hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah bundan sonra Sivasspor’umuzun aldığı güzel sonuçların mutluluklarını Net Global Sivasspor olarak yaşayacağız, göreceğiz. Sivas’ta ilk defa isim sponsorluğunu bir yerel firma üstleniyor. Umut ediyorum bu örnek olur. Diğer firmalarımızı tetikler ve bundan sonra Sivasspor’a bu anlamda hiçbir sponsor arayışına ihtiyaç duyulmaz. Bizim açımızdan bu şehirde doğmuş, bu şehirde yaşamış, bu şehirde büyümüş ve ticaret yapmış bir firmanın mensupları olarak bizim için Sivasspor isim sponsorluğu sadece bir sponsorluk değil. Bizim için bu şehre bir vefa borcu.” diye konuştu.

İmza töreninde Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Türkiye Büyük Millet Meclisi AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas Milletvekilleri Rukiye Toy, Hakan Aksu, Belediye Başkanı Adem Uzun, İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay,  diğer protokol üyeleri, Net Global ailesi ve diğer davetliler de yer aldı.

Konuşmaların ardından isim sponsorluğu protokolü imzalandı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü