USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor'dan Galibiyetli Prova

Trendyol Süper Lig takımlarından Sivasspor ile Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, yeni sezon hazırlıklarını yaptıkları Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde özel maçta karşı karşıya geldi. Maçı 1-0 Yiğidolar kazandı.

Sivasspor'dan Galibiyetli Prova
24-07-2024 11:15
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Yeni sezona Erzurum'da hazırlanan EMS Yapı Sivasspor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında Erzurumspor FK ile karşılaştı. Erzurum Yüksek İrtifa Merkezi'nde oynanan mücadeleden kırmızı-beyazlılar 1-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı hakem Furkan Aksuoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Ömer Lütfü Aydın ve Kadir Beyaz yaptı. Dördüncü hakem olarak Melih Kurt görev yaptı.

UYGUN ŞU 11’İ SAHAYA SÜRDÜ

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun maça; Dorde Nikolic, Alaaddin Okumuş, Uros Radakovic, İsmael, Uğur Çiftçi, Özkan Yiğiter, Charis Charisis, Alex Pritchard, Emrah Başsan, Azizbek Turgunboev ve Bekir Turaç Böke 11'iyle başladı.

56’DA AZİZBEK SAHNEYE ÇIKTI

Kırmızı-beyazlı takımın golünü 56. dakikada Azizbek Turgunboev kaydetti. Azizbek golün ardından arkadaşlarıyla sarılarak sevinç yumağı oluşturdu.

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERDİ

Taraftar da maça yoğun ilgi gösterdi. Her iki takımın oyuncuları müsabakaya “İşgalden Cumhuriyete Giden Yol, Erzurum Kongresi'nin 105. Yıl dönümü Kutlu Olsun” pankartıyla çıktı.

TEKNİK HEYET MEMNUN

Karşılaşma esnasında futbolcuların performanslarını pür dikkat izleyen Sivasspor teknik heyeti zaman zaman da notlar aldı. Teknik Direktör Bülent Uygun ise, maç esnasında futbolcularına taktikler verdi.

2 HAZIRLIK MAÇI YAPTI

EMS Yapı Sivasspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında daha önce Erzurum’da Neftçi ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetmiş, İstanbulspor ile de 1-1 berabere kalmıştı. EMS Yapı Sivasspor, 2. etap Erzurum kampı hazırlıkları kapsamında hazırlık maçları yapmaya devam edecek. Yiğidolar’ın 2 hazırlık maçı daha yapacağı alınan bilgiler arasında.

 

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü