USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

"SİVASSPOR EN BÜYÜK NİMET"

"SİVASSPOR EN BÜYÜK NİMET"

21-12-2018 07:36
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Demir Grup Sivasspor´un golcü oyuncusu Muhammet Demir bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu.

Takım hakkındaki görüşlerini, kendi performansını ve ligi değerlendiren başarılı oyuncu Demir, Sivasspor´da mutlu olduğunu da söyledi.

5 haftadır çok iyi bir çıkış yakaladıklarını kaydeden Demir, ?Camia olarak çok mutluyuz. 5 haftadır çok iyi bir çıkış yakaladık. Şehir ve kulüp olarak hedeflediğimiz yerlere gelmek biz oyuncular adına çok güzel bir duygu. Bunun keyfini yaşıyoruz? dedi.

?İSTANBUL´A RAHAT GİDECEĞİZ?

Medipol Başakşehir ve Beşiktaş´ı deplasmanda yenince öz güven tazelediklerini kaydeden Muhammet, ?Bizim de beklentimiz var. Rahat ve kendimize güvenmiş bir şekilde İstanbul´a gideceğiz. Hem iyi gidişatımız, hem de iki tane şampiyonluk adayı takımı deplasmanda yenmek bu bize özgüven ve moral aşıladı.? diye konuştu.

?AMACIM TAKIMA FAYDALI OLAMAK?

Muhammet, sezon başı kampında sakatlandığını hatırlatarak, ?Bu benim için kötü oldu ama çabuk toparlandım ve kendimi yeni yeni bulmaya başladım. Tek amacım takıma faydalı olmak. Takıma faydalı oldukça da moral ve motivasyon olarak kendimi yukarı çekeceğim ve o zaman gerçek Muhammet Demir´i herkes görecek? dedi.

?DEĞERİNİ BİLMEK LAZIM?

Son olarak kulüple ilgili düşünceleri de paylaşan golcü oyuncu Muhammet, ?Tüm futbolcular gözü kapalı Demir Grup Sivasspor´a gelebilir. Bunu geçmişte bu kulübe hizmet etmiş ağabeylerimiz, futbolcu arkadaşlarımız da bilir. Kamuoyunda da böyle bir algı var. Gerçekten bu algı doğru. Sivasspor´da oynamak hem yerli hem de yabacı oyuncular için bir nimet. Bu kulübün değerini bilmek lazım.? şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü