USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor Fenomen Futbolcuya Göz Dikti

Transfer çalışmaları sürdüren Sivasspor, bonservisi elinde bulunan ve olimpiyatlarda gülmemeye çalışmasıyla fenomen olan orta saha oyuncusu Brahima Diarra’yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Sivasspor Fenomen Futbolcuya Göz Dikti
07-08-2024 10:18
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Sivasspor, orta sahadaki eksikliği gidermek ve kadrosunu güçlendirmek amacıyla, bonservisi elinde bulunan Malili orta saha oyuncusu Brahima Diarra’yı transfer etmeye hazırlanıyor.

Bonservisi elinde bulunan 21 yaşındaki Malili orta saha oyuncusunun, yıllık ücret konusundaki anlaşmanın tamamlanması halinde hafta sonu Sivasspor ile sözleşme imzalamak üzere şehre gelmesi bekleniyor.

Son olarak İngiltere 3. Lig ekibi, Huddersfield Town'da forma giyen oyuncu, daha sonrasında takımdan ayrılarak kulüpsüz kaldı. Ayrıca dış basına göre; yaşı ve akademi ürünü statüsü nedeniyle Diarra’yı kim alırsa alsın yetiştirilme bedeli talep edecek. Genç oyuncu Brahima Diarra, profesyonel futbol hayatında 61 maçta mücadele etti ve bu süreçte 1 gol atıp 6 asistle oynadı.

Ayrıca milli takım kariyerinde Mali formasıyla olimpiyatlarda 3 maçta görev aldı. Futbolseverler, Diarra’yı olimpiyatlarda gülmemeye çalışan bir oyuncu olarak tanıdı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
09.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü