USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor Taraftarından Açıklama: Kimseden Destek Almadık

Sivasspor tribündeki yeni gücü Kırmızı- Duvar taraftar grubu Kayserispor maçı öncesi hiç kimseden destek göremediklerini açıkladı. Deplasmana gitmek isteyen taraftar grubu bir taraftarın dahi deplasmana gidememesi durumunda organizasyonu iptal edeceklerini duyurdu.

Sivasspor Taraftarından Açıklama: Kimseden Destek Almadık
15-08-2024 11:28
SİVAS
Google News

SULTAN ÖZKARAMAN

Sivasspor’da yeni taraftar oluşumu Kırmızı- Duvar ligin ilk maçındaki tribündeki performansıyla göz doldurdu. Taraflı ve tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve 90 dakika susmayarak takımı maça motive eden taraftar grubundan Kayserispor maçı öncesi sosyal medyadan bir açıklama geldi.

Ligin ikinci haftasında oynanacak olan Kayserispor maçı için organizasyon yapmayı planlayan taraftar grubu yaptığı açıklamada kimseden destek göremediklerini belirterek, “Sivasspor’umuzun diriliş ateşinde ufak bir kıvılcım olabilmek için çıkmış olduğumuz bu yolda ilk maçımızda her kesimden almış olduğumuz olumlu geri dönüşler bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu yolda önümüze ne tür engeller çıkarsa çıksın o engelleri aşarak yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğimizden gün geçtikçe büyüyen Sivasspor’umuza yakışır bir kitle oluşturacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu hafta sonu oynayacağımız ve bizim açımızdan farklı anlamlar taşıyan Kayserispor deplasmanı için organizasyon çalışmalarımız devam etmektedir. Ancak şehrin göz bebeği Sivasspor’umuzun en önemli deplasmanlarından biri olan ulaşım konusunda hiçbir kamu kuruluşundan, hiçbir siyasiden, hiçbir odadan, hiçbir sivil toplum kuruluşundan olumlu geri dönüş alınmamıştır. Sivasspor’un vazgeçilmez olduğunu hatırlatarak, ilgilileri almış olduğu yada alacağı kararları tekrardan gözden geçirmeye davet ediyoruz. Sivasspor taraftarları yapılan iyi şeyleri de kötü şeyleri de asla unutmaz. Şunu belirtmek isteriz ki Kayserispor deplasmanına gitmek isteyen taraftarlarımızdan bir tanesi dahi burada kalırsa deplasmanda organizasyonumuzun iptal edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerini kullandı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
11.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü