USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Sivasspor Yokları Oynuyor

Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında evinde Başakşehir'e 2-1 yenilerek kötü gidişatını sürdürdü. Bu sezon sahasında kötü grafik çizen Sivasspor, camiasını derinden üzüyor.

Sivasspor Yokları Oynuyor
30-09-2024 11:58
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Süper Lig’de Sivas’ı temsil eden Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında evinde Başakşehir'e 2-1 mağlup olarak kötü gidişatına devam etti.

2-1 Başakşehir mağlubiyetiyle birlikte, Sivasspor’un evinde oynadığı maçlarda sadece 1 galibiyet alabilmesi dikkat çekti.

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Sivasspor, bu sezon deplasmanda ise 4 puan topladı. Deplasman maçlarında yalnızca Beşiktaş'a mağlup olan takım, diğer maçlarda ise puan almayı başardı.

İŞTE İÇ SAHA MAÇLARI

Yiğidolar bu sezon iç sahada 4 karşılaşmaya çıktı. Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Yiğidolar, Eyüpspor’a 1-0, Başakşehir’e de 2-1 yenilirken, Gaziantep FK maçından da 3-2 galibiyetle ayrılmıştı. Sahasında toplamda 4 puan toplayan kırmızı-beyazlılar rakip filelere 4 gol atarken, kalesinde de 5 gole engel olamadı.

UYGUN’A TEPKİLER YÜKSELİYOR

Kırmızı-beyazlı takımın sahasında yaşadığı sıkıntılar, taraftarlarını da endişelendirmeye devam ediyor. Önümüzdeki maçlarda Sivasspor'un evindeki performansını nasıl geliştireceği merakla beklenirken, Teknik Direktör Bülent Uygun’a da tepkiler yükseliyor.

ÖNLEM ALINACAK MI?

İç sahadaki bu kötü gidişat spor kamuoyunun da tepkisini toplarken, Sivasspor Kulübü Yönetiminin ve Teknik Direktör Bülent Uygun’un nasıl bir önlem alacağı da merak konusu oldu. Hemen hemen her maç sonrası mağlubiyeti sakatlıklara bağlayan Bülent Uygun’un da idmanlardaki moralsizliği dikkatlerden kaçmıyor.

8. HAFTA RAKİP GÖZTEPE

Diğer yandan Net Global Sivasspor, ligin 8. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadyumunda 5 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan maç saat 16.00’da başlayacak. Maçı yönetecek hakemler ise henüz açıklanmadı.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü