USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivassporlulardan Milletvekiline Tepki Yağıyor!

Her fırsatta Sivas’ın sorunlarını TBMM’de gündeme getirmeye çalışan CHP Milletvekili Ulaş Karasu, oğlu Cömert Mert Karasu’yu resmen fanatik Galatasaraylı olarak yetiştiriyor. Bu duruma ise taraftarlar tepki gösteriyor

Sivassporlulardan Milletvekiline Tepki Yağıyor!
14-10-2024 09:30
SİVAS
Google News
Haber Merkezi
Net Global Sivasspor’u hemen hemen her maç sonunda tebrik eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, oğlunu Galatasaraylı yetiştiriyor. 
Milletvekili Ulaş Karasu’nun oğlu Cömert Mert Karasu’nun doğum günü kutlamalarında sarı-kırmızı balonlar ve Galatasaray forması dikkat çekti.
Doğum günü fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasının ardından bazı Sivasspor taraftarları, milletvekilinin bu tercihine tepki göstererek, sosyal medyadan eleştirdi.
“YAKIŞMAYAN HAREKETLER”
Sivasspor taraftarları, sosyal medya üzerinden Ulaş Karasu’yu etiketleyerek yorum yaptılar. Taraftarlar, “Sivas Milletvekili olarak Sivasspor formasıyla kamuoyuna açıklamalar yaparken, oğlunun doğum gününde Galatasaray forması tercih etmesi gerçekten biz Sivassporluları üzdü. Her fırsatta Sivas’ın sorunlarını TBMM’de gündeme getirmeye çalışan Karasu, oğlu Cömert Mert Karasu’yu resmen fanatik Galatasaraylı olarak yetiştiriyor. Bu bir Sivaslı Milletvekiline yakışmayan hareketler” şeklinde yorumlarda bulundular.

Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
12.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü