USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVAS´TA 1 MAYIS, MEYDANI MEVLANA

SİVAS´TA 1 MAYIS, MEYDANI MEVLANA

SİVAS´TA 1 MAYIS, MEYDANI MEVLANA
01-05-2017 07:59
Google News

Erhan CEYLAN/

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, ilimizdeki bazı siyasi partiler, sendikalar ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla Pazartesi günü kutlanacak.

Kutlamaların yapılacağı alanda günler öncesinden sürdürülen hazırlıklar kapsamında Mevlana Caddesi trafiğe kapatılacak ve cadde üzerinde bulunan araç ve çöp konteynerleri güvenlik önlemleri kapsamında kaldırılacak.

Kutlamanın başlangıç noktası olan Ethembey Parkı önünde toplanan gruplar, polisin oluşturacağı güvenlik noktalarından sıkı bir aramaya tabi tutulacak.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturacağı grup ve çevre güvenliği için ilimizde çoğunluğu çevik kuvvet olmak üzere çok sayıda polis görev alacak. Kutlamaların düzenleneceği Mevlana Caddesi´nin yanı sıra caddeye giriş-çıkış yapan tüm yollarda kontrol noktası oluşturulacak.

AKYOL´DAN MEYDAN ÇAĞRISI

1 Mayıs Tertip Komite Başkanı Mustafa Akyol, sağlığın parasallaşması, halkın barınma hakkına yönelik saldırılar, temel ihtiyaçlara yapılan zamlar, taşeronlaşma, güvensiz çalıştırılma, eğitim düzeni ve atamalardaki usulsüzlüğe karşı Sivas halkına meydan çağrısında bulundu.

Akyol, Mevlana Miting alanında düzenlenecek olan kutlama programında emek, barış, özgürlük, adalet, eşitlik, demokrasi ve dayanışma için alanlarda olacaklarını açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü