USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

SİVAS´TA ÖNDEYİZ

SİVAS´TA ÖNDEYİZ

SİVAS´TA ÖNDEYİZ
22-02-2019 07:58
Google News

24 Haziran seçimlerinde ittifak yapmalarına rağmen sadece kendisini meclise taşıyan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yerel seçimlerle ilgili değerlendirmesinde, Güneydoğu´daki 30 İl´de ittifak adaylarını destekleyeceklerini hatırlatarak, ?Ancak, Sivas´ta iddialıyız, anketlere göre de bu günlerde öndeyiz. Doğan Ürgüp´le bir kez daha kazanacağız?dedi.

HABER MERKEZİ

BBP Lideri Mustafa Destici yerel seçimlere ilişkin değerlendirmesinde ?Sivas´ta iddialıyız, anketlere göre de öndeyiz. Doğan Ürgüp´le bir kez daha kazanacağız?dedi.

24 Haziran seçimlerinde ittifak yapmalarına rağmen sadece kendisini meclise taşıyan ve bu nedenle de teşkilatlarından büyük eleştiriler alan BBP Genel Başkanı Destici, önceki gün bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, ülkenin beka sorunu taşıdığının bilincinde olduklarını ifade ederek, ?Bu nedenle Güneydoğu´da 30 İl´de Cumhur ittifakı adaylarını destekleme kararı aldık?diye konuştu.

Seçim sürecinden memnun olduklarını ve Rize´de Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, Osmaniye´de de MHP Lideri Bahçeli´ye jest yaptıklarını söyleyen Genel Başkan Destici, ?Ancak Sivas´ta iddialıyız, kazanacağız. Yaptırdığımız ankete göre de Sivas´ta öndeyiz. Doğan Ürgüp´ün 2009-2014 dönemindeki çalışmaları ve Belediye yönetimi herkes tarafından takdir ediliyor. İnşallah 31 Mart´tan sonrada devam edecek?dedi.

               

               

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü