USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVJET’E DEVREDİLDİ

SİVJET’E DEVREDİLDİ

SİVJET’E DEVREDİLDİ
08-03-2021 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Mart ayı oturumları, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Meclisin ilk oturumunda, divan kâtipleri tarafından Şubat ayı il genel meclisi karar özetleri ve il encümeni karar özetlerinin okunması ile başladı.  Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait taşınmazlar ile mülkiyeti maliye hazinesine ait taşınmazların bedel ve mesaha farkı gözetmeksizin karşılıklı olarak trampa edilmesine karar verildi. Tasfiye edilen Sıcak Çermik Turizm Altyapı Hizmet Birliği adına verilmiş jeotermal kaynak işletme ruhsatlarının SİVJET AŞ’ye devredildi.

Diğer yandan, İl Özel İdaresi ‘2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun kabulüne karar verildi. İl Özel İdaresi personel kadrolarında emeklilik nedeniyle boşalan norm kadro fazlası işçi kadrolarının iptaline ve terfileri nedeniyle memur kadrolarında derece değişikliği yapılmasına ve buna ilişkin olarak hazırlanan “Kadro Değişiklik Cetvelleri”nin kabulü görüşülerek onaylandı. İl Özel İdaresi 2021 yılı bütçesinin ihtiyaç duyulan tertipleri arasında ödenek aktarımı yapılmasına karar verildi.

İl Genel Meclisi Mart ayı toplantılarında; hukuk komisyonuna, içişleri komisyonuna, araştırma inceleme komisyonuna, plan bütçe komisyonuna, eğitim, kültür ve sosyal hizmetler komisyonuna, imar ve bayındırlık komisyonuna, gençlik ve spor komisyonuna, plan bütçe komisyonuna ve ihtisas komisyonlarına havale edilen konuları görüşerek karara bağladı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü