USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİZLERDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ

SİZLERDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ

SİZLERDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ
09-09-2019 01:00
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Vali Salih Ayhan, ?Eğitim camiasının değerli mensupları ve sevgili öğrencilerimizin yeni-eğitim-öğretim yılını kutluyorum. Yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ediyorum? dedi.

Vali Salih Ayhan, bugün başlayacak olan yeni eğitim ? öğretim dönemiyle ilgili bir mesaj yayımladı. Öğretmenlere seslenen Vali Ayhan, ?Öğrencilerinizi çağın gelişmelerini takip edebilen bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanabilin, sağlıklı, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bireyler olarak yetiştirmek sizlerin asli görevidir. Bu görevi heyecanla başarıyla yerine getireceğinize inancım tamdır? dedi.

Vali Ayhan, şöyle devam etti:

?Sevgili öğrenciler; yalnızca bilgi sahibi olmak için değil bilim, teknoloji, insanı değerler ve sanat gibi alanlarda kendinizi geliştirmek için çalışmalısınız. Sorumluluk alabilen, analiz yapabilen, arkadaşlarıyla sevgi ve saygı temeline dayalı ilişkiler kurabilen bireyler olarak kendinizi yetiştirme hedefiyle başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.

Çocuklarımızın yetişmesinde önemli rolü olan değerli velilerimiz; eğitim sürecine olumlu ve yönlendirici katkılar sunacağınıza inanıyorum. Evlatlarımızın dönem sonu ve yılsonu karnelerin de hiç kuşkusuz sizlerin de katkıları bulunmaktadır. Sadece eğitim odaklı değil, okul-aile ve öğretmenler arasındaki iş birliğinin de artarak sürmesi için sizlere de önemli görevler düşmektedir.?

İlimizin eğitim anlamında özellikle son yıllarda büyük oranda yatırım aldığını hatırlatan Vali Ayhan, ?Şimdi de başarı odaklı projelerimize start vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. 700 milyona yakın bir yatırım yapılan Sivas ilinde; yeni derslikler, spor salonları, pansiyonlar, atölyeler hayata geçirilmiştir. Bilim sanat merkezi, yeni halk eğitim merkezleri, yetenek ve beceri merkezi, İsmet Yılmaz Eğitim Müzesi, öğretmenevi, özel öğrencilerimize yönelik yatırımlarla âdete Sivas, eğitimde ilkler arasında yer almıştır. Şimdi bizlere, herkese düşen görev yeni neslin donanımlı yetişerek, geleceğimizin teminatı gençlerimizin birçok başarıya imza atmasıdır? ifadelerini kullandı.

Vali Salih Ayhan, mesajını şu ifadelerle sonlandırdı:

?Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün de belirttiği gibi, ?Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.´ Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin, eğitim çalışanları, öğrenciler ve aileler için 2019-2020 eğitim-öğretim yılının verimli, huzurlu geçmesini temenni eder; sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü