USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sokakta dehşet, önüne geleni bıçakladı

İstanbul Başakşehir’de maskeli bir saldırgan elindeki bıçakla sokaktaki vatandaşlara saldırdı.

Sokakta dehşet, önüne geleni bıçakladı
11-10-2024 14:14
SİVAS
Google News
Haber Merkezi

Yaklaşık 1 ay önce Eskişehir’de hücum yeleği giyerek camiden çıkan cemaate bıçakla saldıran şüphelinin ardından benzer bir saldırı da Başakşehir’de gerçekleşti.

PANİK İÇİNDE SAĞA SOLA KAÇTILAR

Kayaşehir Mahallesi Rabia Caddesi üzerinde yürüyen 17 yaşındaki M.G. adlı saldırgan sokakta yürüyen insanlara rastgele bıçakla saldırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerle bir annenin çocuğuyla birlikte panik içinde kaçmaya çalıştığı, diğer vatandaşların ise sağa sola kaçıştığı görüldü. Korkunç saldırı sonucunda 3 kişi yaralandı.

yeni-proje-10.jpg

Yaralılar E.Ç., S.Y. ve H.F.E.'nin hastanelerde tedavileri devam ederken saldırgan, polis ekiplerinin evine düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

KÖŞEDE HAZIRLIK YAPIP RASTGELE HEDEF ALMIŞ

Maske takan ve siyah giyinen M.G.’nin saldırıdan önce bir köşede çantasından bıçak ve bir bez parçası çıkararak hazırlık yaptığı, ardından yolda karşısına çıkan insanlara saldırmaya başladığı ortaya çıktı.

ESKİŞEHİR’DE DE AYNISI OLMUŞTU

Eskişehir’deki saldırıda da başında Nazi miğferi, üzerinde gamalı haç bulunan bir hücum yeleği giyen ve göğsünde Nazilerin “Kara Güneş” amblemi olan 18 yaşındaki Arda. K. adlı saldırgan, Tepebaşı Camisi’nden çıkan cemaate bıçakla saldırmış, 5 kişiyi yaralamıştı.

66ba5eef444c830895f969f8.webp


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
11.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü