USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SON MECLİSTE SEÇİM STARTI

SON MECLİSTE SEÇİM STARTI

SON MECLİSTE SEÇİM STARTI
11-09-2017 07:59
Google News

2014´te yapılan seçimlerle işbaşına gelen TSO Yönetimi, oldukça samimi ve pürneşe bir ortamda geçen son meclis toplantısında, 4 yıl boyunca görev yapan meclis üyelerine Divriği Ulu Camii işlemeli gümüş plaket vererek, teşekkür edip bir dönemi daha noktaladı, yeni 4 yıllık dönem için seçim startı verdi.

HAYDAR ALDIKAÇTI

                Sivas´ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası´nda bir 4 yıllık dönem daha sona erdi. 2014´te yapılan seçimlerle işbaşına gelen TSO yönetimi, oldukça samimi ve pürneşe bir ortamda yapılan son meclis toplantısıyla, 21 meslek gurubundan seçilerek 4 yıl boyunca görev yapan 59 meclis üyesine, Divriği Ulu Cami işlemeli gümüş plaket vererek, teşekkür edip bir dönemi daha noktaladı ve yeni 4 yıllık dönem için seçim startı verdi.

                TSO Meclis salonunda önceki akşam Meclis Başkanı Necati Şahin´in açış konuşması ile başlayan son toplantıda, Mustafa Eken´den sonra, eskiden de bir çok dönemde aday olan ancak kazanamayan öğretmen kökenli işadamı, Murat Eğitim ve Murat Su´nun sahibi Murat Kaya, ?Ömrümün son deminde bir kez daha aday olduğumu açıklıyorum? diye, yarışa katıldığını beyan etti. Tüm adaylara başarı dileğinde bulunan Kaya, ?Hayırlı ise Allah nasip ederse, bir dönem daha hizmet etmek istiyorum? dedi.

                ?HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIK?

                Meclis Başkanı Necati Şahin, acısıyla-tatlısıyla 4 yıllık bir dönemin daha sonuna geldiklerini belirterek, değişik fikirlerden oluşan meclis üyelerine rağmen Sivas´a, tüccar, sanayici ve iş adamları ile oda üyelerine en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade etti. Başkan Şahin, ?TSO Meclisi odanın yol haritasını hazırlayan birimdir. Elimizden geldiğince çalıştık, bu süreçte kırdığımız-üzdüğümüz olduysa özür diliyorum, herkese hakkımız helal olsun? dedi.

                ?YARIŞTA BELALTI OLMASIN?

                Geçen ayki toplantıda adaylığını açıklayan Doğa Okulları´nın kurucusu, işadamı Mustafa Eken ise, çalışmaya başladıklarını, ancak kendilerine verilmeyen komite listelerinin, bazılarının elinde olduğunu ileri sürerek, yönetimin bu süreçte adil davranmasını istediklerini söyledi. Tüm oda üyelerinin borcunu ödeyerek oylarını kullanmalarını da isteyen Eken, ?Bu yarışta belaltı olmasın, üyelerimiz inanmadıklarına ve çalışmayacak olanlara oy vermesinler, söz veren sözünde dursun, kimse söz verenlere baskı yapmasın,  tüm rakiplerime de başarılar diliyorum? dedi.

                ?KOLTUKTA GÖZÜM YOK?

                TSO´nun  son 17 yıllık döneminde, 14 yıl Başkan olarak bulunan ve Mustafa Eken ile Murat Kaya´nın adaylığını açıklamasına rağmen, son toplantıda adaylığını açıklamayan Başkan Osman Yıldırım ise ?Koltukta gözüm yok? dedi.

                TSO´nun şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu, son yıllarda nasıl temsil edildiğini, Sivas´a ne tür katkı yaptığının artık herkes tarafından bilindiğini ve görüldüğünü de vurgulayan Başkan Yıldırım, ?Kırmayalım, dökmeyelim. Bu odaya iyi temsil edenler seçilmeli, oylar ona göre kullanılmalı. Sadece Yukarı Tekke´de değil, bundan sonra da her yerde bir araya gelmeliyiz, Kör oğlu gözün kör olsun mantığından vazgeçmeliyiz, birlik içinde olmaya devam etmeliyiz.? Dedi.

                GURUBU İSTİYOR           

Adaylığı ile ilgili söylemlerde bulunmayan, ancak bir grup tarafından tekrar aday olmasının istendiği gözlenen Osman Yıldırım, Allah´ın insanları yaratırken sorumluluk verdiğini, bazılarında bu sorumluluğun genlerden geldiğini de belirterek, ?Bu iş hayırlara vesile ve sebep olmalıdır, Allah herkesin feyline göre versin. Herkesin yolu açık olsun. Kırdığım, üzdüğüm olduysa özür diliyorum, seçim günü daha belli değil ama bu koltukta 30 kasıma kadar oturmak istiyorum.  Son dönemde 4 yıl boyunca görev yaptığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.? dedi.

ADAYLIKLARINI AÇIKLADILAR

Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ve Meclis Başkanı Şahin´in, birlikte plaket vererek çalışmalarına teşekkür ettiği meclis üyelerinden Osman Yıldız ve Musa Emmioğlu başta olmak üzere bir çok isim tekrar meclis üyeliği için gruplarından aday olacaklarını açıkladılar.

?BIRAKMASINI BİLMEK LAZIM?

Hizmet sektörü olan 8. gruptan seçilerek 4 yıl boyunca Meclis üyeliği yapan Fahri Yılmaz ise, tekrar aday olmayacağını belirterek ?Bırakmasını da bilmek lazım, aday değilim, aday olacaklara başarılar dilerim? dedi.

LİSTELER YAKINDA

Meslek gurubu listelerinin vergi kaydı ve NACE koduna göre düzenlendiği ve onaya gönderildiği dile getirilen Meclis toplantısı, meclis üyelerinin vedalaşması ve aday olacaklara başarı dilekleri sonunda, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İŞTE SON DÖNEM MECLİS ÜYELERİ:

Necati ŞAHİN
Musa EMMİOĞLU
Muharrem YILMAZ
Bünyamin YILDIRIM
Serkan KARAÇANAK
Osman YILDIRIM
Zeki ÖZDEMİR
Osman YILDIZ
Sami ARİFER
Özgür DUMAN
M.Latif ÜNÜVAR
Çilhan ÖZKAYA
Hüseyin YERLİYURT
Cem YILMAZ
Bekir ÇAM
Y.Ziya KURT
Çetin YILDIRIM
Hayrullah KARAKAYA
Erdem ŞİMŞEK
Mustafa EMMİOĞLU
İlhan OCAK
Mustafa KORKMAZ
Turhan TUNAHAN
Fatih AKIN
İdris OCAK
Adem KARABAĞ
Aziz DOĞAN
Ersin AKTAN
Murat DİRLİK
Mustafa SARILAR
Halis KAPLAN
Yüksel AKSOY
T.Özgür KURT
Rıfat DUMAN
Mustafa EKEN
M.Fahri YILMAZ
Necati GÜLBAHAR
Y.Ziya SAYICI
Cengiz TAŞDEMİRCANAN
Murat AYDIN
A.İbrahim ÇETİNBAŞ
Gökhan GÖKÇEK
Ömer AYDOĞAN
Bahaddin POLATGİL
Mehmet CAN
Muttalip AKAR
Erol DOĞAN
A.Alper KILIÇ
Adem DOĞAN
Şerif DEMİRAL
Adnan KOÇ
Cengiz AKPOLAT
Turan TOPGÜL
Murat KAYA
M.Ruhi HERGÜNER
Rafet Raif AYDIN
Özcan DEMİRKOL
Yılmaz ÇETİN
Taştan ÖCALAN

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü