USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK
19-09-2019 01:00
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Sivas Ticaret Borsası´nı ziyaret etti.

Ziyarette Ticaret Borsası Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Başkan Vekili Hilmi Gül, ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kaçmaz hazır bulundu. İlimizin sorun ve sıkıntılarının dile geldiği görüşmede bu sorunların giderilmesi için ilgili yerler ile iletişim sağlanacağı dile getirildi.

Sivas Ticaret Borsası´na nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirten Büyüksimitci, ?Türkiye´deki 1,5 milyon işletmenin temsilcisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 365 oda ve borsasıyla büyük bir ailedir. Oda ve borsalarımızın birlik ve beraberliğine çok önem veriyoruz. Sivas Borsa Başkanlarıma misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum? dedi.

Meclis Başkanı İhsan Aksoy ise Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Büyüksimitci´nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü