USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Sorunlara çözümler üreteceğiz

Müstakil Sanayicileri İş Adamları Derneği (MÜSİAD) 4’üncü bölge toplantısı Niğde’de yapıldı. Toplantıya katılan MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Uğur Görgen, ticari sorunlar için hep birlikte çözüm üreteceklerini söyledi.

Sorunlara çözümler üreteceğiz
24-10-2024 14:08
SİVAS
Google News

HABER MERKEZİ

MÜSİAD Niğde’nin ev sahipliği yaptığı 4. Bölge Toplantısına, Adana, Aksaray, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Konya, Mersin, Niğde ve Sivas’tan iş insanları katıldı. Bölge üyelerinin ticari ilişkilerini güçlendirmek ve bölgesel iş fırsatlarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen programda, üyeler arası iş birliği olanakları masaya yatırıldı. MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen ve başkan yardımcıları Akif Deniz, Uğur Ağbaba’nın da katıldığı toplantıda, katılımcılar hem bölgenin ticari potansiyelini hem de karşılaşılan zorlukları tartıştı.

 

MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen, “Bu toplantı, bölgemizin ekonomik gelişimini hızlandıracak yeni iş birliği fırsatları sunmak adına önemli bir adım oldu. Üyelerimizle birlikte hem yerel hem de bölgesel ticareti daha güçlü hale getirmek için önemli konular üzerinde durduk. MÜSİAD olarak bölge üyelerimizin taleplerini genel merkeze iletmek ve ticari engelleri aşmak için çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Ayrıca MÜSİAD Connect gibi dijital çözümlerle iş ilişkilerinin nasıl geliştirilebileceği ve yakın zamanda gerçekleştirilecek olan MÜSİADEXPO’nun önemi üzerinde duruldu. Toplantının sonunda katılımcılar arasında güçlü bağların kurulması hedeflenirken, gelecekteki ticari iş birliği projelerine yönelik önemli adımlar atıldı.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
24.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü