USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ - video

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ - video

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ - video
04-04-2019 07:58
Google News

Erhan CEYLAN/

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinden AK Parti Başkan adayı Hilmi Bilgin´in zaferle ayrılmasıyla birlikte 5 yıllık görev süresi dolan Belediye Başkanı Sami Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile buluşarak veda etti.

Facebook, Twitter ile İnstagram üzerinden ülke genelinde yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı canlı yayında birkaç gün içerisinde yeni Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´e bayrağı teslim edeceğini söyleyen Başkan Aydın, ?Hilmi beye başarılar diliyorum. İnşallah Sivas´ımıza çok güzel hizmetler yapacaktır. Bizden aldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacaktır. Bunu canı gönülden diliyor ve kendisini tebrik ediyorum. Sizlerle zaman zaman sosyal medyadan canlı yayınlar ya da farklı platformlarda bir arada olduk. Bize gösterdiğiniz teveccühten, vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimizi aldığımız noktandan çok daha iyi yerlere taşıdığımız kanaatindeyim. Çok sayıda eseri sizlere, Sivas´ımıza kazandırmanın gurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bunu bize yaşatan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a ve desteğini esirgemeyen halkımıza teşekkür ediyorum. Bugün de alnımız açık, başımız dik olarak bu görevi yeni arkadaşımıza teslim edeceğiz. Sizi mutlu ettiğimizi görüyoruz. Sizlerin memnun kalması bize onur veriyor. Önce hakkın, sonra halkın rızasını kazanmaya çalıştık. Burayı hiçbir zaman makam olarak görmedik. Çok şükür onurlu, şerefli görevi devredeceğiz? diye konuştu.

HELALLİK İSTEDİ

Takipçilerden gelen çok sayıda soruya cevap vermeye de çalışan Başkan Aydın, yaklaşık 1 saatlik canlı yayının sonunda takipçilerine helallik istedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü