USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI
25-04-2019 07:33
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve Bilecik´te büyük bir heyecanla düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi final müsabakaları sona erdi.

Bilecik İstasyon Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen Karate Türkiye Birinciliği müsabakalarına 29 ilden gelen 180 sporcu ile antrenörler, idareciler ve hakemler katıldı.

2 Gün süren maçlarda sporcular tatamide kıyasıya rekabet ederek derece yapmak için ter döktüler.

ALTIN VE BRONZ MADALYA KAZANDILAR

İlimizi temsilen ANALİG Türkiye Şampiyonasına antrenörler Mahmut Gümüşsay ve Serpil Karakaya yönetiminde katılan Sivas Belediyespor Kulübü sporcuları dereceyle dönmeyi başardı. Belediyespor Kulübü sporcularından Sılanur Ayoğlu kızlar 30 kiloda rakiplerini tek tek yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Altın madalya kazanan Ayoğlu, Sivas karate camiasını da sevince boğdu. Belediyespor Kulübü sporcularından Muhammed Arif Kaya´da erkekler 48 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

İL TEMSİLCİSİ ÖKTEN: ?TEBRİK EDİYORUM?

Karate İl Temsilcisi Oğuz Ökten ise, ANALİG final maçlarından derece ile dönmeyi başaran sporcuları tebrik ederek; ?Anadolu Yıldızları Liginde yarışan başarıya imzalarını atan sporcularımızı ve antrenörlerimiz Mahmut Gümüşsay ve Serpil Karakaya hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımız bizleri gururlandırdı. Sivas Karate camiası olarak çok mutluyuz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü