USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

STRATEJİK PLANA START

STRATEJİK PLANA START

STRATEJİK PLANA START
01-02-2018 07:59
Google News

 

İl Başkanı Ziya Şahin, Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısında gelecek yıl yapılacak seçimler için İl Teşkilatı olarak ?14 aylık Stratejik Eylem Planı´ hazırladıklarını açıklayarak ?Bugünden itibaren bu planı uygulamaya başlıyoruz.?dedi.

ÇALIŞARAK VE VURUŞARAK?

Başkan Şahin, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek ?Cumhurbaşkanımız gece gündüz ayakta, Dünyayla savaşıyor. Trump´la savaşıyor, Putin´le savaşıyor, Arap Kralı ile savaşıyor, İngiltere Kraliçesi ile savaşıyor, yani herkesle savaşıyor, 7 Düvelle savaşıyor, dostumuz yok. Dost olarak bildiğimiz devletler ve ülkeler de yukarıdan bükülüyor. Biz çalışarak ayakta kaldık, vuruşarak ayakta kaldık, çalışarak ve vuruşarak ayakta kalmaya devam edeceğiz.?dedi tüm parti kademelerinin çalışmasını istedi.

?ZİNCİR KOPMAMALI?

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu ise, İktidarda olan bir partinin teşkilat mensuplarının sorumluluklarının bilincinde görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerinin zorunlu olduğunu belirterek ?Bizler teşkilat mensubu olarak bir zincirin halkalarıyız, zincirden bir halka koparsa o zincir iş göremez. Şahsen ben İlçe Başkanlığı görevimi layıkıyla yerine getiremezsem, il başkanımız sorumluluğunu yerine getiremez, İl Başkanı sorumluluğun yerine getiremezse Teşkilat Başkanı görevini yapamaz, Teşkilat Başkanı getiremezse Cumhurbaşkanımız istediği gibi mücadele edemez. O yüzden görev ve sorumluluğumu bilmemiz, ona göre çalışmalıyız?dedi.

Nurettin ÇUKURYURT

Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin, gelecek yıl yapılacak yerel seçimler için Sivas teşkilatı olarak 14 aylık Stratejik Eylem Planı hazırladıklarını ve bu plan doğrultusunda çalışacaklarını açıkladı.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde önceki gün yapılan Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Başkan Şahin, Türkiye´nin çok zor bir süreçten geçtiğine işaret ederek, 2019 seçimlerinin bu nedenle önemli olduğunu söyledi. İl teşkilatı olarak seçimlere 1 Ocak-1 Mart 2019 tarihini kapsayacak şekilde hazırlanan 14 aylık Stratejik Eylem Planı çerçevesinde hazırlanacaklarını ve buna göre hareket edeceklerini söyleyen Başkan Şahin, ?Bu planda meclis toplantılarımız, Ev ziyaretleri, Hasta ve Taziye Ziyaretleri, haftalık çalışmalarımız var, İlçe Yönetim Kurulu toplantıları, Mahalle toplantıları gibi, Aylık çalışmalarımız var, İlçe Danışma Meclisleri, Mahalle Danışma Meclisleri gibi, 2 Aylık çalışmalarımız var, Mahalle Üye Bölge Toplantıları, 3-4 ve 6 aylık planlamalarımız var, buna göre çalışacağız?dedi.

?ÇALIŞARAK ve VURUŞARAK?

Afrin Operasyonlarına da değinen İl Başkanı Şahin, " Cumhurbaşkanımız gece gündüz ayakta, Dünyayla savaşıyor. Trump´la savaşıyor, Putin´le savaşıyor, Arap Kralı ile savaşıyor, İngiltere Kraliçesi ile savaşıyor ve herkesle savaşıyor yani 7 Düvelle savaşıyor, dostumuz yok bizim. Dost olarak bildiğimiz devletler ve ülkeler de yukarıdan bükülüyor. Biz çalışarak ayakta kaldık, vuruşarak ayakta kaldık, çalışarak ve vuruşarak ayakta kalmaya devam edeceğiz. Dünya´nın 1 numaralı ülkesi Türkiye. Bütün Dünya Recep Tayyip Erdoğan´ı ve Türkiye´yi konuşuyor. Burada yaptığımız toplantının bile Afrin´deki mehmetçiğe çok büyük katkısı var. En son Tokat Kongresine katıldım, orada herkes tempo ?bizde savaşmak istiyoruz? diye tempo tuttu. Cumhurbaşkanımız ne dedi; "Gerekirse ben gideceğim sizlerde arkamdan geleceksiniz" onun için bizim görevimiz çok önemli" dedi.

MEHMETÇİĞE DESTEK

Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu ise Afrin´de büyük ilerleme sağlayan Mehmetçiğe herkesin destek olduğunu vurgulayarak ?Ben Mehmetçiğimize ve Ordumuza Allah´tan başarılar vermesini ve sağ salim geri dönmelerini niyaz ediyorum. " dedi.

?ZİNCİR KOPMAMALI?

Parti sorumluluklarına da değinen İlçe Başkanı Eminoğlu, " İktidarda olan bir partinin teşkilat mensupları olarak sorumluluklarımızı ve görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız, bizler teşkilat mensubu olarak bir zincirin halkalarıyız, zincirden bir halka koparsa o zincir iş göremez. Şahsen ben İlçe Başkanlığı görevimi layıkıyla yerine getiremezsem il başkanımız sorumluluğunu yerine getiremez, İl Başkanı sorumluluğun yerine getiremezse Teşkilat Başkanı görevini yapamaz, Teşkilat Başkanı görevini yerine getiremezse Cumhurbaşkanımız istediği gibi mücadele edemez. O yüzden görev ve sorumluluğumu bilmemiz gerekiyor. Bir mahalle yöneticisi veya başkanı olmak, İl ilçe Yöneticisi veya başkanı olmak çok büyük bir sorumluluktur. Ben bunun farkında olduğunuzu bu salonu doldurmanızdan anlıyorum" dedi.

Danışma Meclisi toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

            

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü