USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

SÜREKLİ SAHADA

SÜREKLİ SAHADA

SÜREKLİ SAHADA
13-12-2018 07:57
Google News

Erhan CEYLAN/

Daha önce Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği yaptığı ilimize Vali olarak atanması il için bir şans olarak değerlendiren Vali Salih Ayhan, biran olsun sahadan ayrılmıyor. İlimizde yaşanan sorunları bilen ve çözümü noktasında birlik içerisinde sıkı bir çalışma yürütüleceğini kaydeden Vali Ayhan, dün yenilenen kamu binalarında inceleme yaptı.

Votorantim Çimento Fabrikası´nın desteği ilimize kazandırılacak olan 16 derslikli ortaokul, öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi inşaatlarını gezerek yüklenici firmalardan bilgi alan Vali Ayhan, Sivas´ın kamu binalarının yenilenmesi ve eğitimin fiziki alt yapısının güçlendirilmesi yönünde önemli yatırımlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

HAYIRSEVERLERDEN

3,5 MİLYON LİRA

İnceleme turunda inşaatlarda görev yapan işçilerle sohbet eden Vali Ayhan, Sivas´ın kamu hizmetlerinden en iyi şekilde istifade ettiğini ve önemli bir kamu kaynağı kullanıldığını belirterek, ?Hayırsever vatandaşımız tarafından 3,5 milyon TL harcanarak bir okul yapıldı. Diğer yandan Türkiye´de nitelikli ve bütün ihtiyaca cevap verebilecek bir öğretmenevi yapılıyor. 210 yataklı öğretmenevimiz için 30 milyon TL harcanıyor. Ayrıca inşaat çalışmaları devam eden Halk Eğitim Merkezi projemiz var. Bu binamız içinde 20 milyon TL harcanmakta. Öğretmenevi ve halk eğitim binası projeleri için 50 milyon TL yatırım yapılıyor, bu iki proje Sivas´a güzel bir değer katacak, adeta çehresi değişecek. İlimizdeki kamu binalarının yenilenmesi, yeni bir anlayışla beraber nitelikli hizmeti de beraberinde getirecek. Bu yatırımların ilimiz ekonomisine de ciddi katkıları olacak. Toplumda meslek edinme kursları artarak devam edecek. Öğretmen evimizle şehrimizde misafirlerimiz artacak" diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü